Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
... ale mi lekarka mowial ze zadnego czerwonego miesa w ciazy![]()
a why?? ja spałam na narożniku w dużym pokoju ;-) jak chłopaków nie ma, nie umiem zasnąć w sypialniwow ale sie dzis nie wyspalam :/ wszytsko mnie boli ogladalalam do 3 jakis film na dole i tak nie wygodnie lezalam ze szokruszac sie nie moge
![]()
jak dużego nie ma, to chociaż małego biorę i się do niego tulę ... a jak oba poza domem ... narożnik mój ;-)
niepoprawnie poprawna 
mama dzwoniła, że on już przy oknie siedzie
więc jadę ;-)pat&mom - ja przez krwiaki I zakrzepy stracilam mojego synka w 22 tc. Utworzyly sie one na lozysku I spowodowaly, ze lozysko zaprzestalo dostarczania tlenu I pozywienia do malenstwa. Po roku badan w koncu wyszlo, ze mam chorobe krwi (czerwienica), przez ktora to wszystko sie wydarzylo. Teraz robie codziennie zastrzyki z leku Lovenox przeciw zakrzepom. Mialas badania na Lupus czy inne tego typu chorobska? Takim krwiakom mozna zapobiec a na pewno juz starac sie zapobiegac! Moze zapytaj gin czy mogliby Ci dac skierowanie na badania krwi??? Powodzenia!! Trzymam kciuki kochana!!

(mam kilka czerwonych i różowych majtek, wszystkie są 100% bawełna i często przy podcieraniu papierem widzę takie maleńkie niteczki z tejże bielizny, tez mi kiedyś stracha napędziły
) Teraz fajnie się pośmiać, ale co się stresu pewnie najadłaś to Twoje...
musiałam to mężowi przeczytać, boska jesteś 
ja jem, a byłam na badaniach z krwi i moczu, to wyniki ponoć rewelacyjne
nie jem wszystkiego, ale mielonych sobie nie odmówię ;-)
ja wchodzę na swój profil i lecę z czytaniem postów od ostatniego, który ja napisałam