reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

!!! ANITAIJAS gratuluję !!!
!!! witaj MICHAŁKU !!!

IZA odpocznij sobie, nie dołuj się. Nie zawsze jest lekko, łatwo i przyjemnie :tak: odpocznij, bo wypoczęta mama najważniejsza ;-) mi też w drugą noc położna powiedziała, żebym odciągała pokarm i podawała swój (a gdy nie będzie to przyjść po mieszankę) :tak: jak mówiła, wyspana mama może więcej ;-)

w domu ukrop, a na dworze przyjemny chłodek ;-) ukrop mamy tylko w dużym pokoju :tak: od najgorszej strony jest, czyli słońce od 11 do zachodu ;-) dzięki bogu słońca dzisiaj nie ma, ale mimo wszystko duszno w tym pokoju jest :confused: ale za to sypialnie mamy chłodne ;-) i właśnie Julian śpi sobie w super warunkach ;-)
jeszcze gdyby tylko tak nie latali samolotami, bo lekko mi go wybudzają :dry:

chwila spokoju, więc czas nadrobić obowiązki :cool2: od dwóch dni nogi mam jak balony :shocked2: a w ciąży nie miałam z tym problemów :cool:

MARTYYYNA & CZEKAMYnaIGORKA
no sio sio małe uparciuchy ;-)

reklama
Cześć dziewczyny ja też mam problem z tym jak ubrać małego. ;-) Ale na pewno jest lepiej przechłodzic i zahartować niż przegrzać i narobić potówek :-) Dziś u nas już pogoda się popsuła. Gratuluję nowo rozpakowanym.

Witam. Ja już zaczynam się dołować. Chyba czeka mnie powtórka z rozrywki. Olafa rodziłam w 43 tygodniu, w wielkich bólach, bez znieczulenia, bo mam lordozę i coś nie tak z kręgosłupem, przyspieszyć się nie da, bo "nie idę" na oksytocynę, dramat!! Wiem, że jeszcze trochę czasu mam, ale zaczynam panikować!!

w4sqyx8dhthdtb0n.png

Mój uparciuch chyba już chce wyjść. Ból brzucha jak na @ nie przeszedł od rana, do tego skurcze. Powiedzialam mojemu gin to się uśmiechnął i powiedział: Widzimy się jutro na KTG :tak: Być może coś się podzieje..

Mama Olafka i Damiana
kiepska sytuacja, że na wywołanie cię nie dadzą w razie czego, ale miejmy nadzieje, że urodzisz w terminie :tak:

CzekamyNaIgorka trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo.
Kasia.Artwik ja miałam cc 8 maja i brzucha prawie nie mam, jedynie na dole cos tam zostało. No i nad jedrnoscia trzeba bedzie popracować troche, ale ja w ciazy przytyłam 3 kg a na dzien dzisiejszy spadło mi 9 kg. W ciazy wymiotowalam przez 9 miesięcy a teraz nie mam apetytu chyba przez anemię i mała ze mnie ciągnie ile wlezie hehe

reklama
Do góry