Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Już wariuję od tego disco polo
Ewelinka pisalam ze mam synka 2 lata skonczyl WIktor bo widze ze nie wpisalas;-) co do krzyza gin mi powiedzial bo mnie tez strasznie boli ze przy kolejnych ciazach juz wszystko jest nizej jest wieksze parcie na krzyze, pecherz brzuch dlatego dolegliwosci i bol jest mocniejszy niz przy 1 ciazy;-)
Nadzieja kiedy sie przeprowadzacie? budowaliscie domek?? nie wiem czy sushi mozna w ciazy chyba nie?
co do l4 moja gin daje od razu inni roznie...
jak dla nas - ZAJEBIŚCIEAsku nigdy nie jadlam shusi jak to smakuje??
po prostu uwielbiamy ;-) Mrówek robił jedno podejście, ale mu nie zasmakowało ;-) jeszcze ;-) a my normalnie możemy jeść każdego dnia ;-) nieziemska mieszanka nowych smaków
albo warzywamiSagaa sushi smakuje obłędnie, ale trzeba sie przyzwyczaić do nowych smaków. Mnie podpasowalo od razu, im więcej jadłam tym bardziej sie zakochiwalam, mój M za 1 razem omal wc nie zaliczył... Rozsmakowal sue dopiero jak zaczęłam w domu robić... Poczekam do przeprowadzki i na nowym domku zrobię, to Wam foty wrzuce. Oczywiscie z upieczona rybka ;-)

tak, tak - to ważne ;-) chyba, że masz sprawdzonego bardzo dobrego dostawcę ryb świeżych ;-) chodzi o to by uniknąć chłodzenia/mrożenia ryb ;-)Sushi w ciąży można, ale nie z surowa ani wedzona rybą... ;-)