Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Joanna, zobacz, co jutro powiedzą na tej wizycie. A mówiłaś im, że jesteś w ciąży? Czasami wkurza mnie to, że niektórzy lekarze od razu mają leka na wszystko - ANTYBIOTYK. Ja staram się zawsze jak najmniej z nim obcować. Np jak na przeziębienie dostaję, to po prostu go nie wykupuję, posiedzę kilka dni w domu na L4 i jestem zdrowiuśka i bez niego. Trzeba z głową do tego podchodzić. Ale może na ten wrastający włosek rzeczywiście konieczny jest antybiotyk. Najlepiej skonsultuj z innym lekarzem.Edit:
No i skoro już zaczęłam brać to chyba muszę wybrać do końca ten antybiotyk?
Dziewczyny, zaczyna mnie brać zapalenie pęcherza!!!!!!! co robić? jutro niedziela...
(((
a nospa może dlatego, że jest rozkurczowa? I działa chyba na bóle mięśni gładkich. Martuska, to trzymamy dziś kciuki za Waszego pupilaAle tu cicho dzisiajJa miałam straszną ochotę na sucharki z mlekiem i wysłałam M. do sklepu. Były pyszne
![]()
jutro mam egzamin Ludwika. Ciekawe czy zda
Miłej dalszej części weekendu życzę Wam wszystkim)
daj znać po egzaminie. Iwona, 100 latek ! przede wszystkim zdrówka i miłości :-)Witam dziewczyny ja dopiero teraz ale rano majka miała turniej a później miałam gości
tutaj cos dla Was na te moje 30 urodziny
Zobacz załącznik 590476
ale w ub tygodniu jadłam pomelo i było ok. Dziwne, prawda?