reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

Witam wieczorowa pora

ja wlasnie zawiozłam meza do pracy pewnie się zobaczymy za jakies dwa tygodnie tyle będę musiala czekac az rodzince powiem z pierwsza ciaza to zaraz jak test zrobiłam to do wszystkich dzwoniłam a teraz chcemy powiedzieć jak już będzie potwierdzenie od lekarza

zastanawiam się czy jutro do lekarza nie zadzwonić i poprosić o wizyte cos mnie dzisiaj brzuch bolał i ciagle się nakręcam czy wszystko z dzidzia ok jest ale z drugiej strony chciałabym już uslyszec bicie serduszka a nie wiem czy nie jest jeszcze za wcześnie

nie dam rady przeczytać wszystkich postow i mam pytanie ile kosztują badania bo zastanawiam się czy czasem nie isc do zwykłego lekarza po skierowanie nie wiem czy da się tak zrobić

reklama
Witam.
Ja już na nogach i po śniadaniu. Oj ciężko było wstać..
I w dodatku niedobrze mi :( Tak więc dzień nie zapowiada się ciekawie :p

saga trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na wieści :)

:-)Dzień doberek majóweczki mam chwilkę czasu bo zaraz młoda do szkoły jeszcze śpi mnie wykopała z łóżka ale już się przyzwyczaiłam wstawać razem z moim Kubą do pracy a raczej jak on już wychodzi możne dlatego nie mam sił na nic wieczorem marzy mi się tylko podusia kołderka .
co do mojego stanu to jestem po pierwszej wizycie byłam w 6 tygodniu z racji mojej pracy bo pracuje w jednej z najsłynniejszej marki sklepu wiec jest co dźwigać a jeśli miało by się coś nie[FONT=Verdana, Tahoma, Arial, Sans] udać to dlatego ze tak wyszło a nie chce sie obwiniać ze coś dzwigłam . wystarczy m moje zamartwianie o to że brałam zastrzyki nie wiedząc ze już jestem w ciąży mam nadzieje ze nie wpłynęło to na rozwój ciąży przekonam się o tym już na kolejnej wizycie czyli 7.X jak na razie czuje sie dobrze nie mam żadnych plamień tylko czasami kuje ciągnie i pobolewa brzuszek ale to chyba normalne???? bo niewiele pamiętam z poprzedniej ciąży wiec liczę na waszą pomoc czy wy też tak macie .W 6 tygodniu na usg widać było tylko pęcherzyk ciążowy i to też ciężko bo nie wysikałam się przed badaniem[/FONT]:crazy:ale jest mam nadzeje ze teraz zobacze coś Wiejce ze te zastrzyki nie przeszkodzą

Witam.
Ja już na nogach i po śniadaniu. Oj ciężko było wstać..
I w dodatku niedobrze mi :( Tak więc dzień nie zapowiada się ciekawie :p

saga trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na wieści :)

herbatka z miętą moze ci pomoże nie miałam takich stanów jak poranne mdłości mi sie tylko odbija i nie za bardzo chce mi sie jeść

saga czekamy na info jak tam maluszek

Witam i ja

Anetusia78 a w jakim sklepie pracujesz ja niestety tez zawsze myslalam ze jak skoncze studia to będzie super ale się myliłam powiedziałam jednej z koleżanek i nie pozwala mi podnosić ciężkich rzeczy

a L4 ciążowe jest tak samo płatne jak zwykle L4 czy 100%

zaraz musze moja mala do przedszkola budzic i będę dzwonic do gina czy mogę dzisiaj przyjść

Dziewczyny jestem nie do życia ... No nie mogę spać w nocy - ciągle się budzę, chodzę po domu, masakra. I tak czy siak o 6 się budzę i dalej spać nie idzie :no:. Macie na to może jakieś sposoby?

a ja się trochę przejmuje bo w sumie to zadnych objawow nie mam tylko mnie brzuch boli i ciagle glod czuje ale wszystko mogę jesc zapachy mi nie przeszkadzają niby fajnie ale oczywiście jak to baba musze się przejmować wiec chciałabym już tego lekarza zaliczyc

iwonaimaja ja byłam u lekarza pierwszego kontaktu, powiedziałam jaka jest sytuacja i dała mi skierowanie na to mogła czyli morfologie, glukoza, badanie ogólne moczu, AST, ALT, Kreatynina, żelazo, resztę czyli: anty HBs, WR, HIV, Toxoplazmoza IgG i IgM, różyczka IgG i IgM, oraz grupę krwi muszę zapłacić z własnej kieszeni. Chyba że pójdziesz do ginekologa na NFZ i on da Ci skierowania na te wszystkie badania.

brandyy to i tak masz wypas, ja codziennie o 5 muszę wstać do pracy....

Miłego dnia dziewczyny

reklama
Cześć, cześć, cześć :-D
I poniedziałek ;-) po weekendzie pracującym, ciężko było się dzisiaj podnieść, ale mały sąsiad z dołu mi pomógł ;-) o 5:30 zrobił płaczliwą pobudkę :-D nam i swoim rodzicom ;-)

Wczorajsze popołudnie poza domem ;-) obiadek u mamusi ;-) później deser u teściów ;-) a wieczór żużlowy przy tv ;-)

jak wróciłam od teściów, ślubny już był w domku i ani słowa o teście ... hmmm ... no nic, test położyłam mu w miejscu gdzie piżamę trzyma, więc czekałam cierpliwie ;-) wieczorem znalazł ;-) patrzy się i pyta: dwie kreski? Co to znaczy :-D normalnie wszystko trzeba ciołkowi tłumaczyć ;-) oczywiście uwierzyć nie mógł ;-) pytałam się dlaczego po moim smsie o zrobionym teście nic a nic nie napisał, a on normalnie myślał, że zrobiłam i wynik był negatywny, dlatego puściłam mu krzywy uśmiech (a to było najnormalniejsze oczko ;-) ) :-D
i dodam, że pierwsze słowa mojego męża brzmiały – ja to mam królewskie nasienie :-D wiedziałam, że tak powie ;-) a później, później leżał i fantazjował: gdybym został jedynym samcem na świecie to uratowałbym ludzkość ;-) ... i żyj z takim ;-) :-D
podjęliśmy decyzję, że pod koniec miesiąca pójdę do ginki prywatnie ;-) jakoś tak 8 tydzień ;-) jak wszystko będzie ok, to rozpowiemy dalej :tak:
i jak wcześniej uważał, że usg 4d w drugiej ciąży robić nie będziemy, tak wczoraj oczywiście zmiana zdania, robić będziemy :tak: z Mrówkiem pójdziemy i takie tam ;-)

jakaś mdłość mnie dopadła :sorry: ale się trzymam ;-) w pracy trzeba się trzymać jeszcze ;-) herbatka i do 15 jakoś dam radę ;-)

pogoda dzisiaj kiepskawa :-( padać, jeszcze nie pada ;-) ciekawe czy Mrówek będzie chciał iść na trening ;-) chcieć, to pewnie będzie chciał ;-) dostał wczoraj strój piłkarski od dziadków :-D mierzył i wzdychał ;-) siłą ściągałam przed snem :-D
ja w planach popołudniowych mam drzemkę :tak:

ANETUSIA mamy dzieci w podobnym wieku :-D czerwiec 2007 ;-)

mi też wyświetliła się informacja o ściągnięciu aplikacji i przekierowało mnie na tapatalk ;-) zainstalowałam, ale forum nie wynajduje :wściekła/y::no: więc w telu lecę przez przeglądarkę ;-) wczoraj czytałam, a rano nic nie pamiętałam :-D skleroza ciążowa ;-) już :eek:

Do góry