marteczka844
Aktywna w BB
ja wlasnie sobie ogladam pierwsza milosc I zajdam sie swoja pomidorowka
niedlugo poloze spac malego I wezme sie troche za sprzatanie, chociaz bardzo mi sie nie chce 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
)kanapki z pomidorem w roli głównej i z młoda cebulką -mniam mniam -dzis tez już zjadłam trzy
chyba ciut za dużo hehehhe
Masakra normalnie.każdej inne rzeczy pomagają na mdłościjejkus te mdlosci was wykoncza, nawet nie wiem co poradzic na te mdlosci...
przy Mrówku na początku pomagał
big mac i shake waniliowy
później tylko sok pomidorowy ;-) zachcianki fasolki

:-)
dom!
A jeśli chodzi o ZUS to u nich tak jest. Jak oni sie z czymś spóźniają to jest wszytko ok ale my to musimy z kalendarzem chodzić