reklama
Patra normalnie jakbym o moim Kacprze słyszala on caly czas wola "eee" "ej": "gej" "geje" "echu" no i caly czas "bububu" nie raz mu baba wyjdzie
przy okazji dodam,że Kacper dziś leżąc złapał sie za kołdre i podniósł do siedzenia, w ogole za wzszystko się lapie zeby sobie posiedzieć
przy okazji dodam,że Kacper dziś leżąc złapał sie za kołdre i podniósł do siedzenia, w ogole za wzszystko się lapie zeby sobie posiedzieć
Ostatnia edycja:
Ada ufff kamień spadł mi z serca że nie jestem osamotniona z tym "geje" 
W ogóle to te nasze Kacperki to małe agenty :-) Dzisiaj położyłam małego w łózeczku od tej strony co ochraniaczy nie ma i ten cwaniak złapał za szczebelki i się troszkę dzwignął
Szalony

W ogóle to te nasze Kacperki to małe agenty :-) Dzisiaj położyłam małego w łózeczku od tej strony co ochraniaczy nie ma i ten cwaniak złapał za szczebelki i się troszkę dzwignął

iwon zaglądam, ale mało piszę, bo my już baaardzo od Was odstajemy niestety :-( Wtedy już mniej się chce pisać.
Ale dziś zaczynamy nowy rozdział pod tytułem ząbkowanie. Dziś się pojawiły dwa bąbelki w miejscu dolnych jedynek :-)
Ale dziś zaczynamy nowy rozdział pod tytułem ząbkowanie. Dziś się pojawiły dwa bąbelki w miejscu dolnych jedynek :-)
beata26
szczęśliwa mamusia :)
ehhh moja Juluś też dziś sama usiadła kilka razy, ale w bujaczu z pozycji pół leżącej więc to nie to samo co z leżącej, jednakże zawsze coś. Mama chodzi dumna, tata też a Jula teraz marudzi
coś nie może usnać

Miglak ,różnicami się nie przejmuj , bo Hania w końcu dorówna wszystkim rówieśnikom, będziesz widziała , że małaa będzie bardzo zdolna dziewczynką , bo od małego jest nauczona ciężkiej pracy!iwon zaglądam, ale mało piszę, bo my już baaardzo od Was odstajemy niestety :-( Wtedy już mniej się chce pisać.
niuta3 widocznie ich nie lubi
a moze wasze dzieci cwicza niemiecki, bo ja bym to rozszyfrowala jako ideee, ideeee - przynajmniej tak to sobie tlumacze w slowniku mojego syna
swoja droga moj tez czesto podsumowuje swoje wypowiedzi a bu. Moze to znaczy kropka? 

Ostatnia edycja:
reklama
annie22 z tym "a bu" się zgodze że to ich taka kropka :-) Kacper nawet ziewanie kończy w ten sposób. Jak bylismy ostatnio w kościele to ziewał co chwilę (ma to chyba po mamie bo mnie w kościele tez na ziewanie zawsze bierze...) i oczywiscie swoim donośnym głosem (a potrafi gadac bardzo glosno - ostatnio sąsiadka z piętra wyżej mnie zaczepila i mowi ze tą naszą gadułę bardzo fajnie u nich slychac i nieraz sie z niego uśmiali
) zakonczyl ziewanie a buuuuuu.. Zawsze trafiał w moment kiedy cisza była i ludzie zamiast skupić się na mszy to co chwile chichrali się z Kacpra 

Podziel się: