reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Ja jeszcze jestem...Mieszkam na Białołęce- Nowodwory. No i równiez jestem nie-warszawianka od 6 lat w W-wie.

A te adresy o do Elżbietki to już sobie spisałam..hihihi...

reklama
no to koniecznie musimy się spotkac!! najlepiej póki jeszcze w miarę ciepło!!

ja mieszkam na końcu Mokotowa, prawie ursynów - dolinka służewiecka

i jak macie jakeis ciekawe adresy sklepów bobasowych, to prosze o podawanie!!!!!!!!!!!!!!

P.s założyłam nowy wątek - w przyklejonych na górze jest :-)

Ja to założyłam sobie taki notesik, w którym spisuję dobre adresy sklepów, również internetowych oraz produkty , które mi się podobają ( pościel, łóżeczko...) i za ile są. Jak je obejrzę "na żywo" i będę oki to w Internecie może znajdę taniej i zamówię je bez strachu ...
Zatem dobry pomysł z tym nowym wątkiem Elżbietko!

I jeszcze chciałam zapytać: czy uważacie, że przyda sie nam tzw. rożek i śpiworek do łóżeczka dla dziecka? Ja chciałam to kupic, a szfagierka odradziła i już teraz sama nie wiem.

śliczne to ubranko :)

ja sobie zrobiąłm spis sklepów w excelu - zrobiłam zakłądki na wózek, fotelik, mebelki i skalpy internetowe. i wpisuje ceny interesujacych mnie rzeczy w linjce danego sklepu. i widze wszystko przejrzyście, i mam porówanie co gdzie ile kosztuje.

hmm...nieźle to wymyśliłaś ....ja mam w zakładkach folder DZIECKO i tam wrzucam wszystkio co popadnie- sklepy, producenci fajnych wózków itp...czyli sodoma i gomora.

A i czytałam już twoją wiadomość w tym nowym wątku- oczywiście spisuję wszystko- okolice praskie są mi b.dobrze znane...a tak wogóle to chyba wkrótce skoczę na stadion sprawdzić w jakich cenach mają ciuszki.

Ja mam taką sytuację , że mój niuniek to będzie pierwszy dzidzius w rodzinie z mojej strony ( pierwszy prawnuczek moich dziadków!). Moje przyjacióki dopiero zaczynają myślec o dzieciach... Zatem na dzień dzisiejszy nie mogę liczyć że dostanę od kogoś ciuszki i raczej większość kupić muszę... Ale i tak zamierzam gdzies po 1,5 roku do 3 lat starac się o drugiego malucha, więc będę miała już dla niego w "dobrej formie" ciuszki.

ja zrobiłam jeszce drugi dokument w excelu WYPRAWKA. i tam wpisuje ile czego i w jakich rozmairach potrzebuje. póxniej pisze ile już mam czego i ile kosztowało. zeby wiedzic na ile zaszalałam;-) :szok:
i mam tam dwie zakłądki Synek i mama. moze jeszcze trzeba tata zrobic??;-)

Elżbietka ja to chyba wolę nie wiedzieć ile na tego maluszka wydam...
pewnie będzie to bardzo bardzo duża kwota, ale cóż - inwestuję w ukochaną osobę....

reklama
Do góry