E
efilo
Gość
kwartet perkusyjny?
czemu nie!

czemu nie!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dosłownie 15 minut temu, leżała już w łóżku i miała teoretycznie spać. Wracając z kuchni przeszłam koło łóżeczka, a ona od razu zaczęła "fruwać" (swoją drogą jak robi "ptaka", to tak wali kopytkami w wyro, że mam wrażenie że w końcu je rozwali). Chciałam ją zignorować i przejść dalej, żeby zasnęła, a ona widząc że nie mam zamiaru jej wziąć na ręce, krzyknęła "mame".

No efekt wiadomy, porwałam na ręce i zaczęłam przytulać. Mąż się wkurzył, że jej ulegam (bo u nas to on jest ten twardziel wychowawczy;-)), ale zapytałam go, czy przeszedłby obojętnie, gdyby zawołała "tato". No i stwierdził że mam rację, bo chyba nie.

:-

przelicytował w ostatnim momencie. No ale i tak miałam zamiar góra 200 zł dać a poszedł za 230 zł. Ale w ostatniej sekundzie, żeby go zdobyć dałabym nawet i 250 żeby tylko wygrać licytację ;-)

Cholera, a obiecałam sobie jakiś czas temu, że nie będę tu zaglądać a oczywiście zajrzałam, o ja głupia pipa :-(. I znów się zdołowałam. Ale już więcej nie zajrzę - dopiero jak Karolina zacznie chodzić (pewnie za rok :-()
Też zaglądam krajoznawczo 
Staś reaguje na: Staś, Stasinek, Stachu, panie Stanisławie i mały Osama;-)

A co? Nie próbowałaś?toska to do kibla idziesz ze stasiem na rekach?![]()
Miesiąc temu byłam po przyjaciółkę na lotnisku - z Młodym na rękach. Czekanie się przedłużało i musiałam - uwierzcie na słowo - da się 

już jeden jest, ale w końcu może być kilkuA czy ta tworząca się kapela nie potrzebuje wokalisty? Czarek na pewno by pięknie zaśpiewał w tak uroczym towarzystwie![]()

Też się dało. Ale obiecałam sobie że już nigdy więcej :-)