reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
Sorga a to nie jakiś fotomontaż i filmik nie jest czasem w przyspieszonym tempie;-)
:szok::szok::szok: mały tak zasuwa że mi szczęka opadła:-D
Wielkie gratki dla Eryka The Great.​

Sorga, to muszę Ci powiedzieć, że Eryk jest moim idolem.
A przy okazji, załamałam Męża.:-(Pokazałam mu Eryczka i jak powiedziałam że on młodszy od Magdy to mi chłop prawie we łzach stanął. Jest przerażony, bo Magda w takich umiejętnościach jest do tyłu przynajmniej ze 3 miechy. Zaczynam mieć obawy, że na wakacjach będziemy jedynymi które nie będą chodzić.:-(:-(:-(Suri, Wojtek i Misio będą się ganiać a Magda za nimi...w wózku....

Dzagudku kochany nie smutaj sie z Madzia wszystko jest wnajlepsiejszym porzadku, dzieci zaczynaja chodzic około roku więc spokojnie dwa miesiace to bardzo duzo czasu, a jak pisałam wczesniej, jak juz raz maleństwo załapie to potem jak lawina!!!:tak:;-):blink: Poza tym Twoja Madzia ma teraz wżniejsze sprawy na głowie, przecież jest super kumata i teraz analizuje i się uczy (ty uwazaj gdzie piffko chowasz;-)) moge sie załozyć że ona wszystko zapamietuje a potem chałupe wam rozniesie :P

reklama
No z tym masz rację. Muszę wszystko już chować, bo co znajdzie to jej. Obrus ze stołu też niedługo pójdzie precz, bo wyląduje na glebie ze wszystkim co na nim. A do tego Magda ma super umiejętność. W swoim chodziku potrafi się lepiej zaparkować niż ja na nauce jazdy. Byle znalazła przejście to wjedzie w każdą dziurę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry