reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
nadrobiłam 5 stron w tył i jak widzę każdy bobas wyczynia co innego
tak więc czytam sobie, ale już nie mam zamiaru porównywać, denerwować się czy coś tam;-)
Michał odkrył, że można się uśmiechać do wszystkich pań bez wzgl na wiek i okoliczności, a one są nim wtedy zauroczone. mały podrywacz mi rośnie:-D
poza tym Michał: pluje, gada, krzyczy, śpiewa, samodzielnie trzyma butlę i się karmi czy pije z niekapka, i takie tam inne;-):cool2: ale ruchowo należy raczej do leniwców, na pleckach kręci się na boki, na brzuch nie, na brzuchu chwilę poleży i odwraca się na plecy. podciągać juz mu się nie chce - woli pokrzyczeć, że nie chce siedzieć w leżaczku tylko na kolanach
a no i odkrył do czego służy pielucha jednorazowa - rozciąga się ją na maksa, moczy w buzi a potem naciąga na nogę lub na dwie, potem się wyrzuca bo już się nie nadaje na tyłek (czyli pieluchy trzeba trzymać z daleka od niego)

Magda za to od kilku dni powtarza z uporem maniaka "babababababababa" prawie non-stop. Oczywiście Babcia uważa że to do Niej.;-):-) A niech jej będzie, he, he.
No i dodatkowo jeszcze mamy fazę na pisk (zamieninie z babababa).

Magda za to od kilku dni powtarza z uporem maniaka "babababababababa" prawie non-stop. Oczywiście Babcia uważa że to do Niej.;-):-) A niech jej będzie, he, he.

U nas zaplątała się ptasia grypa. Tzn. Ania załapała fazę wrony i ciągle robi tylko "KRAA KRAAAA KRAAAAAAAAAAA". Aż mi łeb pęka po 2 takich dniach :-)

Dzagud u Nas też faza na pisk :-D:-D
Bez powodu, ale i ze szczęscia (albo zdziwienia):-D

Największy pisk był jak Zuzia zobaczyła choinkę :-):-D:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry