reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
Esia, Toska-no to fajnych macie chlopaczkow , hehehhe :-) U Ali tez pazurki rosna niesamowicie szybko i drapie mnie szczegolnie po twarzy-ostatnio przejechala mi przy oku-mialam taka piekna czerwona kreske a'la chinka :-)

Martaja
śliczne zdjęcia Jakubka

P.S. Wstaw przed zdjęciem
a będą widziane na forum i nie trzeba będzie klikac w linki.

Jak tu:

1604318762.jpg

A tak na marginesie Zosia nie potrafi bez podparcia nawet sekundy do zdjecia wytrzymac. Widac jeszcze nie czas.

Dziękuję... więc wklejam fotki Jakuba
2211218762.jpg

1738158762.jpg

2235518762.jpg

1604318762.jpg

Więcej fotek na blogu ;)
Efilo Jakubek ma pierwsze zdjęcia jak sam siedzi już tydzień przed skończeniem 5 miesięcy...takiego silnego mam synka...Aż się lekarz dziwił...

Martaja, masz super synka:tak:

Muszę się więc chyba wycofać z mojej teorii, że chłopcy są mniej zdolni:-D
to poprostu mój Staś taki leniuszek:-(;-)

ale od wczoraj pojawiła się nowa umiejętność u mojego dziecka (wprawdzie nie wymaga dużego wysiłku fizycznego, no ale zawsze coś:-D): Staś sam trzyma butelkę z wodą:tak: z celowaniem do buzi ma jeszcze czasami problem, trafia 7 na 10 razy, pozostałe trzy lądują w oku, nosie i policzku:-D

martaja jestem w szoku :szok:

U nas nadal jak położę Maksia w łóżeczku, to tak leży :confused:
Dziś za to raczył swe szanowne cztery litery do góry nieco podnieść :-D

Dziękuję ;-)
Toska nas z butelką było tak: (daty są na zdjęciach)
1601068762.jpg

1600178762.jpg

A teraz z innej beczki...zobzczcie tutaj Jakubkowi brakowało trzy dni do skończenia miesiąca :-D
1002751lh8.jpg

reklama
Martaja ale masz supermana :-):tak:
Mój Czaro należy do grona leniuszków, albo jeszcze lepiej leniuszków-kombinatorów- pupy do góry nie chce mu się podnieść (choć parę dni temu trochę gąsienicował), tylko rozkłada ręce na boki i strasznie się złości że nie frunie do przodu.:nerd: Dałam mu dziś taką butelkę treningową z uszami do potrzymania z herbatką i się zagapiłam, a mały nie wiem jakim cudem poluzował nakrętkę z dziubkiem i wszystko wylał na siebie :wściekła/y::baffled:

Do góry