reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Dotinka!
Wszystkiego najlepszego dla Twojego Nikusia;-)Dużo zdrówka, uśmiechów i spełnienia marzeń!
Myszor, moje dziewczyny juz nie chlustają, nie dawałam im żadnych wiamin... Juz sama nie wiem o co chodzi:-(
W nocy moje gwiazdy dały czadu! Gabi nie spała od 12 do 4 a Wikusia od 4 do 7:crazy: No a ja razem z nimi. Porażka! Za to w dzień spią cudownie, słodziaki dwa:) Chyba im sie coś poprzestawiało. Muszę jakoś nad tym zapanowac, ehhh znowu COŚ:szok:
Miłego weekendu wam życzę:-D

reklama
dotinka!duzo zdrowka dla twojego Nikusia!:-)
ja dzis wieczor mialam wspanialy:-(jeden wrzask!!!Jula krzyczala ponad 2 godz!!weryfikuje od czego i nie wiem:-(glowa mi peka,kregoslup tez:-:)-(byla u nas tesciowa,moze ona ma na mala taki wplyw:angry:bo na mnie tez tak dziala:-(oczywisce zartuje,ale nie mam pojecia od czego tak jest:-(.:-(raz na kilka dni tak krzyczy.ide spac bo pobudka dzis byla po 5,dobrej nocki!!

Hejka, ale dzis pogoda...a ja wczoraj zrobiłam trzy prania i teraz mi się to wszysko kisi w domu, bo wilgoć niesamowita.
Mikuska i Dotinka dziś mają chrzty, dobrze, że to już za mną, trochę przy tym roboty..
Oj Kasiulka, ale zazdroszczę Ci sloneczka, dziś, nie dość, że nic nieczynne, bo Zielone świątki, to jeszcze na normalny spacer nie możn a wyjść, bo paskudnie..ech

Pogoda rzeczywiście nie sprzyja nawet wypuszczaniu psa z domu... a co dopiro spacerkom. Ciekawe kiedy sie poprawi ten stan??!!
Moje niunie dzisiaj spały bardzo ładnie:tak: ja tez się wyspałam;-)co za ulga dla człowieka:happy: teraz tatus siedzi z córciami a ja się doje i klikam po necie-nadrabiam zaległości:-)
Miłego dnia mino tej paskdnej pogody!
PS Szukam butelek antykolkowych do wody i herbatek dla moich smerfetek.. Co polecacie? MY mamy LOVI z Canpolu do mleka i chcę jakieś inne do napojów:)

reklama
Myszor, swoimi trzema odpowiedziami potwierdziłaś moją opcję:tak:Brałam pod uwage dr browns i avent:-)
Kończe sie doić i ide spać... do jutra;-)od wtorku ma być ładna pogoda!!!

Do góry