hanna31
Fanka BB :)
Dziewczyny kulig suuper, wogóle ten klimat kwaśnica w drewnianym talerzu, chleb z smalcem mniam potem kulig, śnieg, góry na koniec smażenie kiełbaski z grzanym winym. A na koniec już nowocześniej disco
Ale się odstresowałam supeeeer.
Ania widzę że u Ciebie też super relaks tak trzymać...
Dorotka no nareszcie dajesz znać, u nas też małe złości łącznie z rzutami na ziemie, nie reaguje wtedy czekam aż szał minie, z Ewą tego nie miałam a tych sarenek zazdroszczę...
Jagoda no słyszałam że u Was klęska sniegowa
, dobrze że kłopoty zdrowoten juz się skończyły, fajnie że na święta wybieracie się do PL
Marzenka współczuje nieprzespanej nocki, u nas też jak wróciłam słyszałam spiery sąsiadów.
Dobra zmykam na niedzielny obiadek do mamci, miłej niedzieli

Ale się odstresowałam supeeeer.
Ania widzę że u Ciebie też super relaks tak trzymać...
Dorotka no nareszcie dajesz znać, u nas też małe złości łącznie z rzutami na ziemie, nie reaguje wtedy czekam aż szał minie, z Ewą tego nie miałam a tych sarenek zazdroszczę...
Jagoda no słyszałam że u Was klęska sniegowa
, dobrze że kłopoty zdrowoten juz się skończyły, fajnie że na święta wybieracie się do PLMarzenka współczuje nieprzespanej nocki, u nas też jak wróciłam słyszałam spiery sąsiadów.
Dobra zmykam na niedzielny obiadek do mamci, miłej niedzieli
Cały dzień z moimi dziećmi . Kurcze po całym tygodniu tak mi tęskno za malutką ... Paula ma już troszkę swój świat i muszę powoli się z tym oswajać ... Faktem jest ,że wieczorem jak uśpię małą to sobie babulimy. Jedna się kąpie a druga siedzi na takim specjalnym na tę okazję taboreciku , a potem zmiana ról i pogaduchy odchodzą
Ale dziś miałam dzień dla Tośki . Było super 
nigdy nie miałam na nogach ...

a potem wyskoczyłam jeszcze na szybki shoping Moim łupem są łyżwy dla Ewy pod choinke bo z swoich wyrosła i rozpaczała co to będzie
,więc mój ból głowy na pewno nie jest z winy dzieci
,wzięłam dwie tabl.ibuprom zatoki i czekam,czy będę mogła znaleźć w sobie trochę chęci do życia.Emilka między dziećmi czuła się jak ryba w wodzie i moja malutka niunia SAMA potrafiła zorganizować sobie zabawę przez 1,5godziny!Jak się zmęczyła,bo nadeszła pora drzemki,to poszła na tył sali i położyła się na jednym materacu i poleżała sobie:-),nikt jej nie przeszkadzał,a jak do niej poszłam to powiedziała mi "ić mamuś moja,Emi pi"