reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
Luzik:)fajniutki suwaczek..

Mateuszek jest usypiany przez tatusia a ja odpoczywam, ale mlody za bardzo spac nie chce bo pospal na polku 2 godzinki przed kapiela...dzisiaj dostal od babci kaczuszke do kapieli hehe ale mial ubaw :)

No dzięki Tobie Moniś udało mi się :-)
To masz chwilkę dla siebie. Tośka jak zasnęła o 18tej to nadal śpi... Zaraz będę ją budzić. Skubana od 5tej rano nie spała. Były tylko dwie drzemki po 10 minut na spacerkach . Faktem jest ,że jak ją wykąpię to kładę do łóżeczka i sama zasypia.
:-)Myszorka nie widać pewnie się godzi z mężusiem ...
Dziewczyny czy już podajecie gluten ? Tośka dziś rozpracowała połowę słoiczka 190 g z Gerbera z glutenem . Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze. A tak jej smakowało . Tyle, że ona jest zupkowa . Pochłania całe słoiczki z Bobovity i jej mało...

Moje smerfetki śpia od 19.15:) Bosssko:tak:

MIKUSIA ale masz luzik:) Super:cool2: Kaczuszka pewnie jest słodka w połączeniu z maluchem...

DORKA fajne suwaczki:) My jeszcze nie jemy glutenu... Niedawno moje smerfetki dostały pierwsze "normalne" jedzonko. Dzisiaj pierwszy raz dostały kaszkę mleczno-ryzową.

ANIU juz jesteście pogodzeni??

Jutro ide do Rossmanna po paczuszki z HIPPA dla dziewuch:) A zaraz wróci moje kochanie z pracy:tak:

Miłego wieczoru...

Justyś no z tym glutenem to faktycznie Twoje cudeńka mają jeszcze czas . Są młodsze od mojej o miesiąc .A nad suwaczkami to jeszcze muszę popracować ...

Przeglądam właśnie stronę tego ośrodka w Rowach. Ładnie tam :-)
Hmm a może udałby się chociaż na chwilkę spotkać tam w przyszłym roku.. Się rozmarzyłam ... Mało realne ,ale kto wie...

WITAM CIEPLUTKO!!!!!!
Ale się dzieje na forum . Ola śpi a ja korzystam z chwili.:-)
Dorotko- na początku każdy miał problem z tymi suwaczkami :tak:, ale widze że już jest w porządku.
Nie mam coś weny do pisania wieć zmykam lulu bo jestem strasznie padnięta :-(
Miłej nocy.

reklama
Joluś Ty nie masz weny a mnie nawiodło na gadanie :tak: Mała śpi , duża się uczy a mój M ogląda film i nawet jak do niego mówię to nie reaguje taki skupiony :wściekła/y: .

Do góry