reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maluszki z maja 2007

reklama
No i stało się! Opuściłyście nasze forum! U mnie tamto działa sprawnie( jak na razie), ale czym jest forum bez forumowiczek.
Okazało sie,że jestem tu zalogowana. Jak byłam w ciązy to cos tam pisałam na forum kwietniówek, bo taki mialam termin.
To ja izadab!

czesc iza ja niestety nadal nie moge wejsc na to nasze stare forum wiec jestem tu
ania strasznie marudzi od rana ale spac nie pujdzie
myslalam ze ja wezme na spacer ale u nas wieje strasznie:-(

ania spi nareszcie
ja juz pranko powiesilam
udalo mi sie wejsc na to stare forum
ale malutko tam dziewczyny pisaly
wiec coz mi pozostaje byc tu i tu:-)
biore sie za prasowanie

No i jestem wrocilismy z miasta:tak:maly jeszcze spi wiec lece pyrki obierac
tamte forum juz mi dziala ale juz sama niewiem czy pisac tu czy tam jak myslicie dziewczyny?musimy zdecydowac sie na 1 tam ciagle sa awarie wiec dajcie znac gdzie chcecie byc mi to wsioryba choc tu tez sie juz przyzwyczailam:-)
Witaj Iza w naszym gronie:tak:

madzia w sumie to obojetne gdzie bedziemy byleby razem:-)
chcialabym zeby tamto forum dzialalo normalnie ale ciagle sa jakies awarie
co mnie strasznie denerwuje:wściekła/y:

ania jeszcze spi a ja zamiast prasowac to buszuje po necie hihi
dupa mi sie zleniwila:-D

czesc a u nas nocka byla taka sobie bo mala cojakis czas sie budzila z placzem i nie chciala jesc tylko tak przez sen poplakiwala jejku
maz poszedl do pracy na 12 wiec teraz mi nie bedzie marudzil
a wczoraj kupil malej kule do zabawy ktora fajne dzwieki wydaje hi i ma frajde
my juz po wizycie i do czwartku siedzenie w domu bo ma nadal antybiotyk brac
i wogole nie am zabardzo poprawy martwie sie bo to moze doprowadzic do tego ze wyladujemy w szpitalu a mnie etz cos gardlo pobolewa
moja panna spi od 10 i ciekawe do ktorej bedzie spala a ja zastanawaim sie co robic

biedna weronisia
miejmy nadzieje ze do czwartku jakos sie wykaraska z tego chorubska
aga tez nie daje znaku zycia ciekawe jak tam krzysiu mam nadzije ze wszystko ok
magda2 tez sie nie odzywa i anetka

reklama
i tu widac ze sa pustki szkoda moja panna wstala przed chwila z usmiechem na twarzy ale slicznie wyglada hi teraz sie bawi zabawkami i chyba bedzie cos w pieluszce slysze hi
jakie plany na dzisiaj macie

Do góry