reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
a ja dzis pol olsztyna biegiem przelecialam zeby pojsc do H&M po ten szalik ktory ostatnio wklejalam i dupa zimna...szalikow nie bylo...mama chiala olce kupic krotkie spodenki takie tweedowe czy cis na podobe, ale jak na zlosc rozmiaru 80 tez brak...ja to mam "szczescie" nie ma co...

marta - zobacz na allegro, niektórzy masowo na wyprzedażach kupują i na allegro to wystawiają później. Może i szalik znajdziesz, a jak nie ten to inny;-)

a ja dzis pol olsztyna biegiem przelecialam zeby pojsc do H&M po ten szalik ktory ostatnio wklejalam i dupa zimna...szalikow nie bylo...mama chiala olce kupic krotkie spodenki takie tweedowe czy cis na podobe, ale jak na zlosc rozmiaru 80 tez brak...ja to mam "szczescie" nie ma co...

jaki Ci szlaik potrzebny ?
Mam fajne spodenki u siebie nexta ale z cieniutkiego jeasnu takie własnie do rajstopek jakbyś chciała . chyba na 9-12m

aniam, wiesz co może ja bym się do Ciebie uśmiechnęła o jakieś ciuszki dla młodego. mam jakoś ostatnio deficyt bluzek z długim rękawkiem, oraz długich spodenek cienkich (do spania), no i pajacy dużych, ale on z reguły śpi w krótkim rękawku bo strasznie gorąco u nas w mieszkaniu

reklama
no właśnie aniam - a masz może coś na 86-92 dla dziewczynki - bluzeczki na długi rękaw, spodenki (jeansy, sztruksy) krótkie ogrodniczki na rajstopki

Do góry