reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Marta spodenki sa gładkie bez zadnych aplikacji miałam brac dla swojej ale już by jej mógł tyłek nie wejść . szalik mam taki puchaty ale z jakims kotkiem i do tego czapka bo to jakies komplety w pepco były rok temu .

Kici a weź ty babo przyjedź to sobie kupisz co Ci się będzie podobało pajacy takich wielkich to u mnie nie dostaniesz bo mało ich zawsze jest takich wielkich . spodenek cieńkich chyba też teraz za bardzo nie mam takich do spania .

reklama
Przyjechało nam łóżeczko, wczoraj dostaliśmy materac, dywanik tez już czeka, więc mamy komplet:-)
Teraz tylko M. musi wygospodarować czas, by to wszystko poskręcać i przemeblować tak, aby Lenka pięknie miała:tak:

Elvie czekamy na zdjęcia :) Super ten dywanik animals, ja bym też chyba taki teraz wzięła bo mi się baaardzo podoba. No ale kredki też lubię.

M. póki co wściekły, że lepiej do Niego nie podchodzić, bo wybrał się na pocztę główną i stracił 1,5h bo okazało się, że zabrał ze sobą złą książkę nadawczą:sorry: więc do tematu wrócimy jutro;-) Jak tylko wszystko zrobimy to Wam pokażę, jak to wygląda:tak:

Będę wdzięczna za polecenie dobrej gatunkowo pościeli, bo przejrzałam allegro i mam wątpliwości.
Szukam 2-elementowej - poszewka na poduszkę i kołdrę.

reklama
Do góry