reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
mamusia87 Wcale Ci się nie dziwię, że nie mogłaś się oprzeć. Jest śliczny

My już prawie skończyliśmy pokój Alicji.:-):-):-) Jest malutki, ale za to przytulny. Śmiałam się, że do porodu przeniosę się do tego pokoju.:-) Brakuje tylko łóżeczka, ale to dopiero na początku kwietnia, czekamy na wypłatę.:baffled:
W planach nowy karnisz, platafon i dywan. I to byłoby na tyle.
Czekamy jeszcze aż ściany całkiem wyschną, przestaną oddychać to wtedy jeszcze przykleję naklejki na ścianę.

Załączniki

• 100_4677..jpg
    100_4677..jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 96
  • 100_4688..jpg
    100_4688..jpg
    21 KB · Wyświetleń: 100
  • 100_4687..jpg
    100_4687..jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 99
Maonka śliczny ten pokoik!!

Obiecałam, że jak mąż wróci i przywiezie aparat to pokażę co upolowałam w lumku

Ostatnia edycja:
Maonka, pokoik super!!
Widzę, że półeczki z Ikei macie - też o nich myślę;-) No i zapasy apteczne - imponujące:-)
Jeśli mogę coś doradzić to uważaj na tą komodę - miałam identyczną w biurze - ona wybitnie nie lubi wody i najlepiej to ją prawie na sucho chyba trzeba wycierać, bo ja się coś wyleje to się odkleja ta wierzchnia warstwa, szczególnie przy szufladach.
No i drzwi mam takie same - tyko w ciemniejszym kolorze:-)
Bardzo przytulny ten pokoik, z pewnością się spodoba Alicji!

AgnieszkaSz-r widzę, że polowanie udane:-)
Ja to nie mam czasu po lumpkach biegać, ale nadrabiam na allegro:-)
Wczoraj mi przyszły kolejne 2 ciuchowe paczki i awizo, że trzecia czeka na poczcie.
Jak odbiorę i znajdę chwilkę to powklejam fotki;-)
Już nie mam gdzie tego chować, bo nakupowałam masę aż do rozmiaru 104:-D
Trzeba będzie do Ikei po kolejne pudła podjechać:-D

Dziękuję. Juz nie mogłam się doczekać aż go skończymy.
elvie3 wiem, ta komoda to tandeta, ale co oczekiwać za 100zł w promocji. Jak się zepsuje to wymienimy na coś lepszego.
A półeczki z ikei polecam, szkoda że taki mały wybór kolorów. Mamy też te półki w dużym.

reklama
Do góry