katik, kwiatuszek nie czujcie się osamotnione ja też jestem totalnym antytalenciem jeżeli chodzi o malowanie rysowanie itp. nawet równe wycięcie czegoś czasem sprawia mi mega problem nie mówiąc już o pakowaniu prezentów bo to jest mistrzostwo świata
reklama
katik, kwiatuszek nie czujcie się osamotnione ja też jestem totalnym antytalenciem jeżeli chodzi o malowanie rysowanie itp. nawet równe wycięcie czegoś czasem sprawia mi mega problem nie mówiąc już o pakowaniu prezentów bo to jest mistrzostwo świata
to i ja dołączam do antytalentów plastycznych
aldonta
Fanka BB :)
Misio śliczny :-)
tez mnie zastanawia wielkosc tych naklejek z lidla. juz dzwonilam do mamy i powiedzialam zeby je kupiła jak bedą, bo ona ma blisko lidla...
dziewczyny wczoraj pojechalismy na zakupki mielismy kupic wszystko czego tam nam brakowalo oprocz lozeczka i wozka a skonczylo sie na tym ze lozeczko tez kupilismy :-) to z zyrafką klupś, widziałam ze ktoras z Was takie ma , jest śliczne, juz stoi złożone , jeszcze tylko mi brakuje wozka i kompletu poscieli, ale to juz zostawiam mamie...
a takie rzeczy jak mata czy karuzelka nad lozeczko zostawiam babciom i wujkom , :-)
wróciłam z lidla a naklejek juz nie ma.............ale były w castoramie takie piankowe i tez zwierzaczki.....no cóż żyrafki z lidla juz nie upoluję
a wogóle to sie przedstawie jestem majóweczka ale Was podczytuję
Ostatnia edycja:
Kamisia ja mam tak samo z kolezankami i babyshower... moi znajomi zatrzymali sie na poziomie ławki i piwa co ktorys dzien, a ja "durna" za maz wyszlam i zamiast latac po knajpach w piatkowe wieczorem wolałam z mezem w domu sie tulic i odpoczac po tygodniu charowki... no i oczywiscie wszyscy sie poobrazali i teraz tak naprawde oprocz Was nie mam wielu kolezanek - tylko z pracy, ale wszytskie duzo starsze ode mnie...
ale byloby mi milo, gdyby ktos chcial...
moze zrobimy sobie same i np za tydzien w pt kazda sobie cos kupi ( plus truskawki, lody, picollo) i na skajpie sobie potanczymy w pizamach :-)
moze zrobimy sobie same i np za tydzien w pt kazda sobie cos kupi ( plus truskawki, lody, picollo) i na skajpie sobie potanczymy w pizamach :-)
studjujacamama
Fanka BB :)
Może się spotkajmy w ramach miast?
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Kamisia ja mam tak samo z kolezankami i babyshower... moi znajomi zatrzymali sie na poziomie ławki i piwa co ktorys dzien, a ja "durna" za maz wyszlam i zamiast latac po knajpach w piatkowe wieczorem wolałam z mezem w domu sie tulic i odpoczac po tygodniu charowki... no i oczywiscie wszyscy sie poobrazali i teraz tak naprawde oprocz Was nie mam wielu kolezanek - tylko z pracy, ale wszytskie duzo starsze ode mnie...
U mnie dokładnie to samo- bo po co skorzystać z Naszego zaproszenia na kolację i posiedzeniu przy winku (ja przy soczku) skoro można zalkoholizować się w zadymionej knajpie z piwem.
Zatem jestem za pidżama party moje koleżanki
Ale fajnie byłoby się tak spotkać kiedyś na żywo
U mnie dokładnie to samo- bo po co skorzystać z Naszego zaproszenia na kolację i posiedzeniu przy winku (ja przy soczku) skoro można zalkoholizować się w zadymionej knajpie z piwem.
Zatem jestem za pidżama party moje koleżanki
Ale fajnie byłoby się tak spotkać kiedyś na żywo![]()
oooo to ja ubiore swoja najbardziej seksowna pizame w Prosiaczka ( taki kombinezon z klapka na pupie) :-)
no i szkoda tez ze tak daleko mieszkamy od siebie - choc z drugiej strony jakby tyle ciazowych hormonow w jednym miejscu zgromadzic to mogloby niejedno miasto rozsadzic;-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
oooo to ja ubiore swoja najbardziej seksowna pizame w Prosiaczka ( taki kombinezon z klapka na pupie) :-)
Boska jesteś Daga…
no i szkoda tez ze tak daleko mieszkamy od siebie - choc z drugiej strony jakby tyle ciazowych hormonow w jednym miejscu zgromadzic to mogloby niejedno miasto rozsadzic;-)
Ale jestem za pidżama party :-)
Mężuś wrócił :-) i od razu mi się humor poprawił
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
ja tam proponuję rewię mody w naszych sexi koszulkach do karmienia :-)
i stanikach
Podziel się: