reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Agnieszka- no artystycznie :-) Ja wolę malowanki na ścianach od naklejek. Ale nie to ładne, co ładne, tylko to, co się komu podoba :-D

Ella- misio pierwsza klasa!!!

Ilonka- z Kubą nie miałam leżaczka i czasem 'siedział' w foteliku. Ale, że ja mieszkam na 4.piętrze to tym razem nie chce mi się targać fotelika z auta i z powrotem. Leżaczek to dla mnie opytmalne wyjście, żeby mieć dziecko przy sobie (np. w pokoju Kuby, czy w Kuchni). Chociaż jestem wielką fanką mat edukacyjnych i tak jak Kubę Bartka też tam załaduję- zdrowe dla kręgosłupa i dziecko ma zajęcie :-D Leżaczek jest moją fanaberią :-D:-D:-D

Aga- zdolniacha z Ciebie :-D
Ella - słodziak z tego misiaka
ja mamsłabośc do misiów z koleckcji bukowski - mam kilka które były sprzedawane na rzecz fundacji TVN. Mamy w Gdansku firmowy sklep Bukowskiego i tam jest tyyyyyle misiów i ten sklep jest taki pięęęęękny....achh:-)

a co do baby shower ja nie licze na taką atrakcję - aczkolwiek sprawiłoby mi to mega frajdę, ale o czym tu mówić skoro moje koleżanki/przyjaciółki nie mają nawet czasu do mnie przyjechać zobaczyć chociażby nowe mieszkanie (były tylko raz). W związku z tym że mieszkamy jakieś 20 km za Gdańskiem one uważają że to kawał drogi i mimo tego że każda z nich ma auto to ja częściej jeżdze do nich mimo zaawansowanej ciąży ....a im jest zawsze ciężko albo mają ważniejsze sprawy .W naszej paczce ja jako pierwsza zostane mamą , najbliższa moja przyjaciółka niestety nie może mieć dzieci więc tłumaczę sobie to że może to jest jeden z powodów przez który nie chce się angażować w takie zabawy jak baby shower i cieszyć się ze mną......alee....co tam babyshower robie sobie sama przy każdej okazji jak coś kupuje Antkowi:-D

to się rozpisałam...troche nie na temat ale mam nadzieje ze wybaczycie

Ella- ale slodziak!

jakbym ja coś zaczęła malować sama to dziecko by miało traumę :-D
Moja tez...
Nie zapomne jak moja 11 letnia teraz siostrzenica byla mala i prosila bym jej wo-wo (pieska) narysowala. Zabralam sie do pracy, a jak skonczylam i jej dalam tak mala z 2 minuty w niego patrzyla jak zahipnotyzowana po czym pobiegla z placzem do mamy............ Buuuuu.......

reklama
A znajomi robią Wam babyshower?

u mnie jakos jeszcze ten zwyczaj sie nei przyjal
nie bylam na zadnym, w pierwszej ciazy nie mialam i teraz tez nie licze...
sama tez jeszcze nei organizowalam

Moja tez...
Nie zapomne jak moja 11 letnia teraz siostrzenica byla mala i prosila bym jej wo-wo (pieska) narysowala. Zabralam sie do pracy, a jak skonczylam i jej dalam tak mala z 2 minuty w niego patrzyla jak zahipnotyzowana po czym pobiegla z placzem do mamy............ Buuuuu.......

he he hehe
ja bylam wniebowzieta jak namalowalam ostatnio motylka i Hania go rozpoznala
pieski kompletnie mi nie wychodza... :(

Do góry