zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Dagsila, sliczne ciuszki i bardzo ladny pokoj i kolorystyka rzeczywiscie podobna. Ja mowie, ze Kostki pokoj ma kolor jasnego wrzosu, no ewentualnie jagod z duzo iloscia smietany 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupowalam od mamo-tato i jest ok nawet je pralam w pralce w 40 stopniach i sie nie zbryliło
Hania tez szaleje za hallo kittynajgorzej jest z nia wejsc do H&M bo wszystko chce
Filonka super zakupy
te koszyczki bardzo ladne
no mam w rodzinie pierwszoklasistke fanke Hannah Montana i cala wyprawke musiala miec z jej podobiznato się cieszcie....bo moje dziecko jeszcze nie ma 5 lat , a juz szaleje za Hannah Montana (czy jak to sie tam pisze)![]()
no mam w rodzinie pierwszoklasistke fanke Hannah Montana i cala wyprawke musiala miec z jej podobizna
tak wiec plecaczek nic specjalnego 80 zł
piórniczek
ołówki
zeszyciki
wszystko
Filonka, bardzo ładne łóżeczko... a mnie najbardziej podoba się krowa... gdzie ją zakupiłaś
[/FONT]
EDIT: a przepraszam, ma mikrofon Hanah Montana i spiewa razem z nią, a jak smiesznie po angielsku jej to wychodzi (fonetycznie) i nie zawsze zrozumiale, ale zna chyba wszystko na pamiec![]()