reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Jutro moi rodzice wysylaja paczke do mnie:tak: z dzieciecymi ciuszkami :-),wiec juz sie nie moge doczekac az przyjdzie:-D

A moj synus ma obsesje na punkcie Myszki Miki,ma kilka bajek na dvd,plecaczek do przedszkola,piornik i na razie tyle:tak:,za kazdym razem jak jestesmy w sklepie to chce wszystko co jest Mikim:-)

Dagulka- ale bosski kolorek! Normalnie super Margolciowe krolestwo!!!!!!!!!!!!!!!!

no mam w rodzinie pierwszoklasistke fanke Hannah Montana i cala wyprawke musiala miec z jej podobizna
tak wiec plecaczek nic specjalnego 80 zł :szok:
piórniczek
ołówki
zeszyciki
wszystko

Moja siostrzenica tez fanka.
W pazdzierniku jak jechalam do PL to stad wiozlam jej posciel, zasklonki, podusie i kocyk z HM... a ze Klaudia wie ze moze mnie sobie owinac wokol palca to zaciagla mnie w Katowicach do sklepu oryginalnego z HM i dostala plecak, piornik i .. PERFUMY:sorry2::sorry2:

A nam się dzisiaj teściowa wygadała, że planują kasę na wózek dać:-)
Będzie 3tys. do przodu.
M. się śmieje, że w związku z tym odblokuje mi Allegro pod jednym warunkiem - "nie kupisz już ani jednego ciuszka dla Lenki, tylko dla siebie będziesz zamawiać" :-)
Chyba się zgodzę:D

Dziewczyny kupowałyście wypełnienia pościeli - właśnie zamierzam zamówić i zastanawiam się jakie - sporo jest tego na allegro

ja się przymierzam (choć droga) do kołderki wypełnionej jedwabiem (http://www.purecomfort.pl/c,koldry_i_poduszki_jedwabne_dla_dzieci,5.htm)...mam taka dla mojej starszej córci i jest rewelacyjna...

to się cieszcie....bo moje dziecko jeszcze nie ma 5 lat , a juz szaleje za Hannah Montana (czy jak to sie tam pisze):szok::szok:

oj jak dobrze, że mojej to nie dopadło...ale hobby typu Littes't Pet Shop (chyba tak się pisze), to tez niezła jazda....

kolor nazywa sie fiołkowe lato i faktycznie to nobiles:-)

i dziekujemy za mile słowa :-D

a to ja mam jagodową ścianę, więc jednak troche inny kolor ale podobny mi sie wydaje.

Dzwoniła do mnie pani ze sklepu i mamy furę dla maleńkiej do odebrania :-D:-D:-D już się nie mogę doczekać kiedy po nią pojedziemy, a to najwcześniej jutro po południu...

przyszła dzisiaj kolejna paczka zakupów allegrowych więc wrzucam zdjęcia; :-)

Załączniki

• DSC00012..jpg
    DSC00012..jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC00013..jpg
    DSC00013..jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC00007..jpg
    DSC00007..jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC00004..jpg
    DSC00004..jpg