reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Kwiatek mi też się nie widzi jeśli mam być szczera!
Też szukam czegoś na chrzciny malucha ale niczego nie znalazłam. Z tym że ja na bank nie wystroje mojego syna w żadne spodnie na kant , koszule, muchę czy frak jakiś.
Szukam zwykłych ładnych białych lub ecrue spodenek do tego śnieżnobiałe body lub jakaś bluzeczka i w zależności od pogody coś na górę. Mam prześliczny sweterek w kolorze ecrue więc jak będzie chłodno ( a w kościele z reguły jest) to będzie idealnie. do tego mam już ładne białe buciki i dokupie jakąś czapunie i będzie git.
tez dla mnie tak wystrojeni chlopcy sa nie teges.
Popieram Twoja koncepcje :tak:

Załączniki

• z2.jpg
    z2.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 66
  • z1.jpg
    z1.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 50
NO PROSZE JAKIE DZIEWCZYNY UTALENTOWANE MAMY :-)

sliczne zaproszenia :-)

i ja popieram Kamisie i Katik w kwestii ubioru na chrzest dla chlopca. ja w ogole jestem taka anty stojnisiowa....

Noooo fajowe zaproszenia. Zdolniachy z Was Kobitki :tak:
Mi pewnie bawic by sie nie chcialo, choc efekt super.

Ja raz wykonalam rekodzielo - przywieszki na wodke weselna.

hehehhehehehehehehehehehehehehehehehe!!!!!!!! o boziu hehehe !!

zobaczcie jaka cuda. nie tylko dziewczynki musza byc piękne :-)
ubranka do chrztu dla chłopców

śliczne - to fakt
ale 330 pln?????

ja w sumie za stroje dla królewny na chrzest dalam 110 sukienka + 25 buciki + 20 czapeczka + 20 rajstopki + 25 sweterek, czyli razem 200 pln
Nie licząc haftowanej szatki i świecy z jej imieniem

Sukienke załozyła raz i z niej wyrosła, czapka - jest be bo z daszkiem, buciki sciagnela juz w samochodzie w drodze do kościola...

w ogóle takie okazje jak chrzty, komunie, sluby to jest czyste zdzierstwo. Moja kiecka ślubna za którą zapłaciłam kilka tysiaków leży sobie na strychu i czeka na córkę, która pewno za 20 lat mi powie żebym dała jej spokój z tą staromodną kiecą :-)

kurcze 330zł ??!! moja babcia mi może zrobić podobne ciuszki... z resztą ona takie dzierga na drutach dla lalki mojej bratanicy... hmm... już wiem o co ją poproszą dla małego ;-)

reklama
Kici- a może niech babcia otworzy manufakturkę??? To wygląda na dochodowy biznesik :)))
Jeny może ja znowu szydełko wezmę do łapska i przypomnę sobie, czego mnie mama z babcią uczyły za młodu :-D

Do góry