reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Drogie,drogie...jak cholera. też mi szkoda kasy. Buszuję po allegro w poszukiwaniu czegoś, ale po ciągłym oglądaniu wszystko mi się wydaje takie samo i nic za serce nie ujęło. Teraz w necie szukam sklepów, a pewnie najlepszy zakup zrobię w sklepiku osiedlowym :-)

reklama
Dziewczyny a ja kupiłam komplecik za 90zł welurkowa tunika + spodenki, do tego buciki 30zł, rajstopki 15, kapelusik 25, bodziak 10, a i tak małą ubraliśmy w sukienusię uwaga... z lumpka a do tego te dodatki bo w welurkowym kompleciku przy takiej pogodzie jak była to byłoby jej zdecydowanie za gorąco. Wyszperałam taką nowiutką z metką za 7zł :) Zdjęcia zaraz wstawię na zamknięty.

Piękne te dziergane ubranka męskie;-)
Ciocia M. takie cuda potrafi robić, więc ją wykorzystamy. A co!
W ogóle to jak znajdę chwilkę to Wam wrzucę fotę kartki z gratulacjami, jaką on Niej otrzymaliśmy. Napatrzeć się na nią nie mogę:-)

te ubranka dla chłopczyka piękne
ale nei widze sensu tyle placic za ubranko na jeden raz
kurcze ja tez szukam i szukam w tym necie i nic ciekawego nie widze
jak znajdziecie cos ladnego to dajcie link

zobaczcie jaka cuda. nie tylko dziewczynki musza byc piękne :-)
ubranka do chrztu dla chłopców

Faktycznie cuda, ale cena absolutnie nie do przyjęcia, w życiu bym tyle kasy nie wydała na jednorazowy występ.
U nas jest pozostałość poprzedniej epoki w postaci bazaru Różyckiego, teraz są tam wyłącznie suknie ślubne i ubranka do chrztu - wybór przeogromny, w 150 zł powinnam się spokojnie zmieścić

Kochane!! Ja poszłam do sklepu dziecięcego i wybrałam niechrzcielny komplecik... po prostu mi się spodobał... dałam za niego 75 zł (spodnie, kaftanik i bezrękawnik), do tego czapeczka 12 zł, rajstopki 2 pary za 19 zł i buciki 23 zł...
Wg mnie nie ma co szukać typowo na chrzest bo zdzierstwo na takich ciuszkach jak przy komunijnych i ślubnych akcesoriach. Bo wiadomo ten jeden jedyny raz chce się wyglądać...

A tu moj 5 miesieczny Szymus w dniu chrztu, byl ubrany tak :

Załączniki

• Asia 07 040.jpg
    Asia 07 040.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Ja małemu wczoraj skompletowałam ubranko do chrztu.
Kupilam biale lniane spodenki, i bęzrekawnik w biało błękitne paski w serek a pod to ubiore albo białe body albo koszule - mam taka fajowową również błękitno białą w taką delikatną kratkę, do tego białę buciki i biała czapuncia i jest git.

Do góry