• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
hehe no wlasnie
ja mysle, ze to byla przygrywka do tego z czym wyskoczyli na kolejnej imprezie... ale to juz bym musiala kontynuowac na jakims watku dla osob pow 18 lat hehe
w kazdym badz razie nasza znajomosc sie zdecydowanie rozluznila po tamtym dniu:rofl2:
trzeba optymistycznie patrzec na swiat
znajomi przepadli
ale zawsze to macie kostium na bal gdzie mozecie poznac innych znajomych :)

Katik no a wy tacy mało nowocześni i się w swingujące pary nie chcieliście z nimi pobawić... a to Ci... ;-)
szok, ze tacy ludzie potrafią aż tak bezpośrednio kogoś zaskoczyć i się jeszcze zdziwić, że ktoś tego nie rozumie.

a ja wygrałam kominezonik dla Kubusia o taki:
1258875003.jpg1258875003_2.jpg
już przyszedł i jest naprawdę śliczny i cieplutki :-)

buahahahahah

szkoda sie rozpisywac...
taki sobie czworokacik wymyslili urozmaicony gadzecikami :cool2:

hmmmm

w realu są fajne promocje, huggiesy mega za niepełne 35 zeta i za prawie 39 zł nan active2 duża puszka + gratis mała( 800+400g), tylko niestety nie patrzyłam czy to z gazetki czy tylko w moim...

reklama
Katik he he chyba szybko zmieniliście znajomych , ja to nie wiem co ludzie mają w głowie że takie rzeczy wymyslają ehh..

a co do tych wysokich butów to ja bym takich i za 500zł nie załozyła nie podobają mi się i koniec .
Lubie buty typu oficerki . ew na bardzo lekkim obcasie ( bo ja i tak wysoka jestem ) ładne i eleganckie .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry