reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

acha no i w tym tescie adac zaden z fotelikow nie dostal oceny bardzo dobry, a na prowadzeniu byl maxi cosi pebble (ktory ja chcialam, ale jednak nie idzie u nas) i wlasnie ten kiddy energy (teraz sprawdzilam ze to ten sam co daga kupila) wyszedl w tescie niemieckim na rowni czyli 1,6, i tak teraz sobie mysle ze moze ten kiddy kupie, w sumie polowe tanszy... tylko czemu??

reklama
porabalo mi sie, ten pebble to ten maly, a ja myslalam o pearl... a nie idzie u nas bo ja potrzebuje taki co montuje sie z baza isofix ale i tez na system 3 punktowy pasem (czyli 2 w 1)hihi bo nie mam zamiaru przekladac calej bazy z jednego samochodu do drugiego..., chce zeby w duzym samochodzie byl na isofix montowany fotelik, a u mnie czy u kogos.. na pas normalnie, a ten pearl z maxi cosi nie idzie normalnie montowac musi byc z baza...

dobra juz ostatni list pisze
sprawdzilam ten od dagi hihi fajnie ze film po niemiecku leci, juz kumam czemu taki tani - bo bez bazy isofix,
ale ogolnie jest super, tylko chyba wolalabym z baza, choc juz sama nie wiem... mowicie ze bez bazy to sie dobrze trzymaja? na filmie w sumie super to wyglada i z tego co mowia to powiem szczerze ze sama sie nad nim zastanawiam...musze ze mezem pogadac i w sklepie z pania wielepa...

Justa na tej stronie fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci są testy adac z kilku lat i cała lista fotelików w różnych rozmiarach z ocenami. Jest też kilka ciekawych artykułów nt. bezpieczeństwa i fotelików. A co do isofixa - z nim foteliki mają wyższą ocenę, bo są lepiej montowane, ale jak ktoś ma stary samochód (np. ja), to w nim nie ma systemu isofix, więc nie ma sensu wydawać kasy skoro się z tego nie skorzysta.

Justa ale kombinujesz he he
ja sobie załatwiłam za to drugi fotelik do mojego auta bo nam się nie chce przekładać .
Chce mieć dwa w każdym
I kolega nam odda taki jak Szymek już ma jeden .
Średnio go lubie ale na chwilkę tutaj po mojej wsi może być
Fotelik Junior Seat I-II iSofix BMW Sauber 2009 | Inne gadżety | Sklep F1shop.pl - bmw f1 | czapka kubica | f1 sklep | formula 1 sklep | formuła 1 kubica | gadzety F1 | gadżety formula 1 | produkty Ferrari | Robert Kubica | kubica renault | gadzet

Justa - ja mam dwa foteliki na isofix właśnie te BMw ale z tego nie korzystam bo one sa w aucie gdzie nie mam tego systemu . W tym co mam system mam normalne foteliki bez isofix he he . Oba się super trzymaja na samych pasach .

Gdzies tez wyczytałam ( za cholere nie pamiętam strony ) że o ile w starych testach uwazano isofix za mega bezpieczny i przez to foteliki z marszu dostawały wieksze noty , to już teraz nie ma takiego bezgranicznego zaufania do tego systemu .
Może coś się gdzieś z niego wypieło , nie mam pojęcia . Ale jednak zawsze polecaja bo niweluje on złe zapinanie fotelików co jest czestym podobno problemem ( fotelik cacy ale ludzie źle montują )

reklama
Promocja huggisów jest mi potrzebna:)

13x13 w Superpharmie :-) U mnie jeden ma regularną cenę na huggisy 36 zeta (od 2 lat i nie pytajcie mnie z czego to wynika, bo nie wiem) a w drugim przy Tesco cena 37 zeta 9w samym tesco jakoś podobnie)- za Mega pakę, oczywiście.

W Rossmanie 2 opakowania chusteczek Pampers Fresh- 9 zeta (jakoś pod koniec tygodnia kupowałam).

Do góry