reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny znalazłam fajny prezent dla Mai na roczek, może i wam się spodoba. Piszą,że od 3 lat,ale myślę,że Mai się spodoba już teraz.
Ks Kids NAMIOT DOMEK Sklep Pilki Tarcza 3w1 #10506 (1490380183) - Aukcje internetowe Allegro

Napiszcie proszę czy kupię jakąś w miarę dobrą parasolkę do 200zł. Nam w zasadzie przyda się tylko na wyjazd, do samolotu i na wakacjach. Ta Dagsilowa mamas&papas kosztuje chyba więcej na necie?

na allegro widziałam sporo poniżej 200zł

Zmieniam zdanie jak baba w ciazy i dogodzic mi nie idzie!
Poczlapalam dzis do Clarksa w celu rekonesansu ;-)

I co? I chyba buty u nich jednak kupie, ale to za jakis czas. Poki co Polka stawia pierwsze kroczki z pchacze,, ale do pelnego chodzenia jeszcze troche czasu....
Mila babeczka wytlumaczyla mi wszystko od a do z w kwestii doboru butow, zmierzyla Polince nozke na dlugosc, i wysokosc podbicia.
Nie wiem jak kupuje sie buty w PL dla takich maluchow, ale bylam sporo zaskoczona tym, ze ktos sie zainteresowal nawet wysokoscia podbicia, a buty tutaj oprocz standardowej numeracji maja jescze literki, ktore wlasnie zalezne sa od podbicia.
Pola na ta chwile wchodzi w buty 2.5G (bardzo mala stopeczka) i mierzylysmy takie:
http://assets.clarksmcr.com/products/2/0/3/20343108_A_p.jpg i oczywiscie niewiele brakowalo a juz bym je kupila, bo tak cudnie wygladaly na Polusiowej nozce :-D

Pozatym babka doradzila nam przychodzenie co 3- 4 tygodnie do sklepu w celu sprawdzania ta ich miarka czy dziecku nozka nie urosla i czy nie trzeba zmienic butkow :eek:

Byłam kupić dzisiaj buty dla J. bo takie ciepełko a on tylko zimówki ma... no i postanowiłam że do przedszkola to adidasy mu potrzebne a poza tym jakieś wyjściówki eleganckie... no i zostawiłam prawie 200 zł w sklepie... adidaski ma Geoxa za 109 (a i tak przecenione ze 150) a ładne butki ma Emelki za 89 zł... niestety Emelowskie adidasy mu sie nie podobały i nawet na nogę nie dał sobie założyć :no: znalazł sie znawca :-D

wklejam ostatnie zakupy
u3.jpgu7.jpgu6.jpgu5.jpgu4.jpgu2.jpgu1.jpg

najważniejszy zakup to oczywiście TRON (Różowy - innych nie było)

reklama
Do góry