reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Katik super ta torba, chyba sama ja kupie bo jadac na cwiczenia wygldaam jak wielblad, a na cwiczenia zabieram duuuuuuuzo rzeczy, nie daj Boze mam jeszcze jakas wizyte u lekarza w Olsztynie to wtedy juz wogole zapakowana jestem jakbym na tydzien wyjezdzala:)

dziewczyny a co myslicie o takim wozku? Wozek EURO CART LIRA 4 +folia+okrycie+kurier+5xGR (1493471715) - Aukcje internetowe Allegro
u nas spacerowka bedzie uzywana tylko do wyjazdow no i jak bede jezdzila z mala do Olsztyna pociagiem. mam wozek wielofunkcyjny, teraz Ola jezdzi w ej czesci spacerowej, ale ona wazy 15kg...no i ma dosc zabudowana bude wiec na lato bedzie kipeksa tymbardziej ze jest w ciemnym fiolecie...poza tym Ola jeszcze srednio utrzymuje stabilna pozycje dlatego chcialam taki bardziej masywna spacerowke. Te ogladalam w hurtowni i sa fajne, zwrotne, podniose go z siedzaca tam Olka...
i co radzicie-3kolowca czy 4?

Katik super ta torba, chyba sama ja kupie bo jadac na cwiczenia wygldaam jak wielblad, a na cwiczenia zabieram duuuuuuuzo rzeczy, nie daj Boze mam jeszcze jakas wizyte u lekarza w Olsztynie to wtedy juz wogole zapakowana jestem jakbym na tydzien wyjezdzala:)

dziewczyny a co myslicie o takim wozku? Wozek EURO CART LIRA 4 +folia+okrycie+kurier+5xGR (1493471715) - Aukcje internetowe Allegro
u nas spacerowka bedzie uzywana tylko do wyjazdow no i jak bede jezdzila z mala do Olsztyna pociagiem. mam wozek wielofunkcyjny, teraz Ola jezdzi w ej czesci spacerowej, ale ona wazy 15kg...no i ma dosc zabudowana bude wiec na lato bedzie kipeksa tymbardziej ze jest w ciemnym fiolecie...poza tym Ola jeszcze srednio utrzymuje stabilna pozycje dlatego chcialam taki bardziej masywna spacerowke. Te ogladalam w hurtowni i sa fajne, zwrotne, podniose go z siedzaca tam Olka...
i co radzicie-3kolowca czy 4?

wygląda fajnie - ja bym brała 4 kołowy - jednak to łatwiej wjechać po podjeździe na schodach, jakoś tak stabilniej wózek wygląda jak ma 4 koła

Waga wózka zachęca - cena też nie jest kosmiczna espiro metro jest droższy i cięższy - więc jak masz możliwość wypróbowania go z Olą w środku, czy jest zwrotny, łatwo się prowadzi.

A ja wam się pochwalę co Mai od babci kupiłam na roczek:
Wózek silver cross, udało mi się wylicytować nowy po ekspozycyjny,ale wygląda jak nówka w kartonie) za niecałe 100zł i odebrałam w Koszalinie
DUZY WOZEK DLA LALEK SILVER CROSS RANGER NOWY (1512771578) - Aukcje internetowe Allegro

tak samo z lalą, wylicytowałam za 51 zł :)))
CHOU CHOU 903148 LALKA "NAUKA CHODZENIA" (1515671266) - Aukcje internetowe Allegro

A koło nosa przeszedł mi niestety taki wózek-parasolka. Prawie nówka z Anglii, został wylicytowany za 210,a ja dałam 199 i zapomniałam o licytacji...
Katik czy możesz mi napisać jakie jakościowo są te wózki i ile mniej więcej kosztują w UK?
COSATTOPINKBOK.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry