reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
kurcze już wiem czemu chciałam mieć kiedys córkę... jest tyle ślicznych rzeczy dla dziewczynek...dla chlopców nie ma juz takiego wyboru powiem że prawie wszytko na jedno kopyto...
sukienusie wszystkie ślicze
sukienusie wszystkie ślicze
Dziewczyny a tutaj sa boskie ciuchy dla chlopcow.Jak idziemy do sklepu dziecinnego to moj m leci od razu na chlopiecy regal,bo boskie te wszystkie spodenki koszule kurteczki skorzane i buciki.Ech drugiego chce zdecydowanie chlopca.Ja tez lubie popatrzec na te cudne rzeczy i oko pocieszyc.
mamusia bardzo ładne suukieneczki
ale ty marta to już wogóle w mój gust trafiłaś my Antoninie chyba takową zakupimy jak nie znajdziemy ładniejszej SUKIENKA - Odzież, SUKIENKA TKANA - Sklep internetowy Coccodrillo lub SUKIENKA - Odzież, SUKIENKA TKANA - Sklep internetowy Coccodrillo i własnie nie mogę się zdecydować, która ładniejsza ??
ale ty marta to już wogóle w mój gust trafiłaś my Antoninie chyba takową zakupimy jak nie znajdziemy ładniejszej SUKIENKA - Odzież, SUKIENKA TKANA - Sklep internetowy Coccodrillo lub SUKIENKA - Odzież, SUKIENKA TKANA - Sklep internetowy Coccodrillo i własnie nie mogę się zdecydować, która ładniejsza ??
isabela mi sie obie podobaja
ta druga chyba jednak taka bardziej elegancja jest, z kolei ta pierwsza nadalaby sie do czestszego noszenia, taka bardziej uniwersalna. nie sa najtansze te sukienki wiec moze warto wybrac ta bardziej uniwersalna
ja kupilam ta w lumpku wiec nawet jakby byla na raz to nie bedzie mi tak zal. ale jedziemy w czerwcu na wesele do mojej kuzynki wiec Olka na kolejna impreze stroj tez ma. i bedzie jak gwiazda sie przebierac
na poprawiny mamy taka
tez kupiona w lumpku za 10zl
ja kupilam ta w lumpku wiec nawet jakby byla na raz to nie bedzie mi tak zal. ale jedziemy w czerwcu na wesele do mojej kuzynki wiec Olka na kolejna impreze stroj tez ma. i bedzie jak gwiazda sie przebierac

tez kupiona w lumpku za 10zl
Fajne sa rzeczy dla chłopców ale dla dziewczynki się fajniej kupuje i większy jednak wybór jest 
A ja coś chyba mogę powiedzieć w tym temacie he he .
Isabela druga ta pierwsza to jest taka na codzień . ładnie się cenią swoją drogą . Jak na cocodrillo
Marta śliczne kiecki
A ja coś chyba mogę powiedzieć w tym temacie he he .
Isabela druga ta pierwsza to jest taka na codzień . ładnie się cenią swoją drogą . Jak na cocodrillo
Marta śliczne kiecki
reklama
Podziel się: