reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a to Olusiowa kreacja na roczek:) zakup z lumpku za 10zl
sam1517f.jpg

reklama
kurcze już wiem czemu chciałam mieć kiedys córkę... jest tyle ślicznych rzeczy dla dziewczynek...dla chlopców nie ma juz takiego wyboru powiem że prawie wszytko na jedno kopyto...

sukienusie wszystkie ślicze

Aga dokładnie to samo pomyślałam :-D dla dziewczynek to takie cudne sukienusie... słodkie dodatki... a dla chłopaków... heh... no comments... i weź coś kup naprawdę fajnego :-p graniczy z cudem

Dziewczyny a tutaj sa boskie ciuchy dla chlopcow.Jak idziemy do sklepu dziecinnego to moj m leci od razu na chlopiecy regal,bo boskie te wszystkie spodenki koszule kurteczki skorzane i buciki.Ech drugiego chce zdecydowanie chlopca.Ja tez lubie popatrzec na te cudne rzeczy i oko pocieszyc.

isabela mi sie obie podobaja:) ta druga chyba jednak taka bardziej elegancja jest, z kolei ta pierwsza nadalaby sie do czestszego noszenia, taka bardziej uniwersalna. nie sa najtansze te sukienki wiec moze warto wybrac ta bardziej uniwersalna:)

ja kupilam ta w lumpku wiec nawet jakby byla na raz to nie bedzie mi tak zal. ale jedziemy w czerwcu na wesele do mojej kuzynki wiec Olka na kolejna impreze stroj tez ma. i bedzie jak gwiazda sie przebierac:D na poprawiny mamy taka :)

sam1518.jpg

tez kupiona w lumpku za 10zl

Fajne sa rzeczy dla chłopców ale dla dziewczynki się fajniej kupuje i większy jednak wybór jest :)
A ja coś chyba mogę powiedzieć w tym temacie he he .

Isabela druga ta pierwsza to jest taka na codzień . ładnie się cenią swoją drogą . Jak na cocodrillo

Marta śliczne kiecki

reklama
Śliczne sukieneczki.
Dlatego cieszę się, że mam córcię, bo jest taki duży wybór. Chociaż chłopca tez można ciekawie ubrać.

Do góry