reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

acha
ostatnio chwalilam wozek ktory kupilam spacerowke silver cross - odwoluje co napisalam!!! kolko sie zepsulo!!!!! jak ja nie nawidze jak sie cos zepsuje, dzis juz zadzwonilam do sklepu i naskarzylam sie, w sobote go oddaje i kupuje inny!!!!!
nie cierpie silver cross!!!
jednak nie ma to jak moj stokke, tam sie nic nie popsulo i wyglada jak nowy..
buahahhaha
wybacz Justa, ale padlam, Ty wiesz czemu
hahhaha

reklama
przepiękne sukienki

muszę te co zakupiłam pofotować i wrzucić

ja rowerka nie kupuję, miałam dla Igora i nie był to trafiony zakup, za rok kupie ten taki first bike, czy jak to się nazywa

mnie już wszyscy atakują co kupić na roczek, a ja nie mam kiedy na allegro pobuszować

kupiliśmy wczoraj, więc powinien do piątku przyjść. schowam go wtedy na strych, ale najpierw rzecz jasna oblookam i będę mogła ocenić jakość wykonania. Jak chcesz to dam znać jak się prezentuje na żywo

koniecznie
interesuje mnie jakie dokładnie ma koła czy gumowe - znaczy sie czy ciche, czy pół wsi będzie słyszało, że Julka wyszła na rower :pP i to jak ogólnie jest wykonany, czy jest w miar ę zwrotny lekki itp

w opisie tego rowerka jest napisane że koła zapewniają cichą jazdę :-D dlatego z resztą się zdecydowałam na niego ;-)

reklama
Anna je też nie kupuję Szymek jakoś nie bardzo lubił wole jeździki , bo potem w domu w zime na tym śmiga , rowerek w sumie jest na to lato tylko w domu się tym nie pojeździ za bardzo a na przyszłe dzieciaki pewnie go oleją

Do góry