reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

my mamy tego misia i dwie takie ze zwierzątkami :) potwierdzam są mega

Wronka - kombinezon dotarł - jest śliczny - ładniejszy niż na zdjęciach - jest za duży na Julkę ale na zimę będzie w sam raz.
Kombinezon się małej spodobał, ale furorę zrobił karton w którym przyszedł - jak chcieliśmy go zabrać - ryk na pół wsi

reklama
Hehe, tez mamy taka ukladanke, 3 elememntowa rybke. Polka tez bardzo lubi... Zreszta, moje dziecko lubi sie chyba wszystkim bawic.

Dziewczyny zamówiłam Mai śliczną czapkę, może któraś skorzysta z linka więc wrzucam
Retro vintage czapka czapeczka czapeczki jesień (1820696040) - Aukcje internetowe Allegro
fuksja2.jpg

czadowe mają też getry:
4.jpg

3.jpg

skarpetki
2.jpg

i poncza

1.jpg

Chcę jej jeszcze na zimę kupić taki kolorowy kompecik:
1836021275_2

Mini golfiki- rekodzieło (1836021275) - Aukcje internetowe Allegro

ta babeczka robi również fajne getry więc może do kompetu jej wezmę, tylko się zastanawiam czy takie golfiki i getry robione na szydełku łatwo się zakłada (czy są naciągliwe)?
1828134008_7

Ostatnia edycja:
Kittek w zeszłym zimowym sezonie miałam dla A. robione na drutach półgolfiki 2 sztuki. Jeden jest super rozciągliwy więc bez problemu wchodził, a drugi był za mały, ale znajoma przerobiła go i dała z tyłu guziczek.
Swoją droga muszę sprawdzić czy jeszcze będą dobre, czy zamówić na ten rok. Nie bawię się w żadne szaliki, tylko taki golfik, to super sprawa i mega wygodne.
Śliczne te czapki i poncza

reklama
Do góry