reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Love- no wlasnie ta druga, to dla mnie jakis kosmos totalny... szukam takiego typu, jak pierwsza Viledy wlasnie, moja 'staruszka' ma 10 lat (sic!) i druty wciaz w porzadku (nigdy nic sie nie uginalo), na jedak plastikowe koleczka i wlasnie 2 nie wytrzymaly proby czasu... wiadomo plastik najszybciej 'idzie'... maz na razie ladnie posklejal tasma (hehehe) i dziala, ciekawe ile w tym stanie wytrzyma... bo jakos mu do sklepu nie spieszno... eh... chlopy...

reklama
Katik czy moge liczyc na zakup tego eyeQ Baby? dwa opakowania jesli to mozliwe? jesli tak to poprosze o numer konta na PW, to wezme sie za przelew za kombinezon i te EyeQ:)
Martusiu moja droga, zaraz wrzuce Ci na pw dane do przelewu, ale poprosze tylko za kombinezon. W sprawie eyeqbaby wstrzymaj sie tydzien, taka moja prosba.

Katik właśnie miałam Ci napisać coś pozmieniali na grosiku i teraz trzeba im skany dokumentów wysłać jak się chce zrobić przelew zgłupieli ????
Aniam, skany trzeba robic przy przesylce powyzej chyba 500 funtow za jednym zamachem.

ja mam teraz identyczną co Aniam wrzuciła viledy
a co do tej drugiej, to w mieszkaniu ktore wynajmowaliśmy była identyczna jak dla mnie porażka, strasznie nie wygodnie wieszało się na niej pranie , odstępy między jednym a drugim uchwytem strasznie małe i wieszanie dłuższych rzeczy było uciążliwe. nie polecam
Zgadza sie, ja tez mam teraz taki gowniany model, polasilam sie bo niby taka miala laczna dlugosc kabla wieksza niz ten drugi model, no i kupilam ta, tyle, ze teraz posciel musze chyba 5 razy zlozyc by powiesic, i schnie 2 dni!

Ja tez musze zakupic suszare taka bo na barierke w tym roku do balkonu pieniazku braknie ale na wiosne ruszymy i nie bede miala gdzie prania suszyc a nie chce nad wanna nic wieszac.

A wlasnie dziewczymy potrzebuje bo mam jasniutkie meble kupione w zeszlym roku pod kolor Toskowego lozeczka ale chcialam je zrobic bardziej "dziecinnymi" macie do polecenia jakies naklejki na meble ???

niedawno w biedronce były naklejki ...
ja nic nie polecę bo moje dzieci na meble to naklejają jakiekolwiek naklejki. nie ważne czy to dzielny pacjent, czy z książeczek z naklejkami...wsio mają na meblach, ale żeby nie było że jest samowolka i kleją gdzie popadnie mają zezwolenie na klejenie na swojej szafie ;-) i na szczęście przestrzegają tego (znaczy J. bo M. jeszcze nie ma tego szału :-p)

byly w biedzie, to fakt, ale ja ich nie polecam, bo baaardzo latwo je zlapac w mala raczke Sebkowa i porwac (klej jest na tyle silny, ze naklejka nie odkleja sie od mebla, a w zwiazku z tym rozdarciu ulega papier). w zwiazku z tym z naszego kompletu ostala sie 1 sztuka:p

ja proponuje kupowac plaskie naklejki, bo wtedy jest mniejsze ryzyko zdarcia ich ze sciany czy mebla. my mamy z castoramy.

Aniez viledę lepiej kupić przy okazji jakiejś promocji . Ja za nią dałam 100 zł w tesco wiecej za suszarkę bym nie dała .

Tylko najpierw trzeba w marketach bywać, żeby obczaic jakąś promocje :-( a ja nie bywam wcale... więc jakby któraś widziała promo na te suszarki to ja poproszę o info ;-)

W kwestii naklejek, to ja nie pomogę, bo moje dzieci to chyba wszystko, co się da poodklejaja, Bartek ostatnio po szczepieniu sie popisał, jak poodklejał naklejki z auta- jeździka, ktorym ponoć od lat bawiły się dzieci i żadnemu się nie udało, dobrze, że pielęgniarka się z tego śmiała, bo mi było wstyd ;-)

Aniez fajną suszarkę (chyba ze stali nierdzewnej) widziałam ostatnio w Biedronce- kosztowała ok 100zł.

Kupiłam Mai taki płaszczyk na teraz i przyszłą wiosnę, tylko zapłaciłam połowę tej ceny:
**Płaszczyk MARIQUITA Rozm. 92 NOWOŚĆ LATO'09** (1848981214) - Aukcje internetowe Allegro

Na zimę zastanawiam się nad kupnem tego płaszczyka:
CUDO !!! ~~ PUCHOWY PLASZCZYK-GRZYBEK pasek 92/98 (1848252983) - Aukcje internetowe Allegro

choć podobają mi się też takie i mam dylemat:
NEXT GIRLS piękny STYLOWY modny PŁASZCZYK r.92 (1833074197) - Aukcje internetowe Allegro
podobne widziałam w Tesco i jest promocja - 30% czyli wyjdzie 70zł.

Licytuję też taki, mam nadzieję,że mnie nie przebijecie;-)
F&F @płaszczyk @ pepitko@ 86/92 (1840248539) - Aukcje internetowe Allegro

Który będzie bardziej uniwersalny? Poradźcie mi proszę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mi sie te dwa ostatnie podobaja ;-) chociaz ja nie mam dziewuszki na stanie, wiec pewnie sie nie znam, ten Nexta cudowny, tylko czy to na zime, czy na wiosne/ jesien?
Ten drugi jakos mi nie podchodzi, ale to jest chyba kwestia gustu i na zywo te rzeczy zazwyczaj wygladaja nieco inaczej.

Do góry