reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

gosienka - my mamy i bardzo polecamy taki:
FOTELIK JANE EXO ISOFIX2011 9-18kg wys.24H LEGNICA (1827619959) - Aukcje internetowe Allegro

W Legnicy u Maciuszka kupiony, z resztą to jego aukcja;-)
Jak płacisz gotówką to negocjuj jeszcze cenę.
Lubię ten fotelik, bo szybko się w nim Lenkę zapina, a jak mała zaśnie to nawet kierowca jednym ruchem ręki jest w stanie rozłożyć go do pozycji półleżącej, żeby śpiochowi wygodnie było. Testowaliśmy go już na długich trasach, w tym latem, mała się w nim nie poci i jest bardzo zadowolona:-)

reklama
Aaaa i podoba mi się jeszcze to, że fotelik daje sygnały dźwiękowe jak jest źle zapięty albo jakby go np. dziecko odpięło, chociaż Lenie się to jeszcze nigdy nie udało.

Laski w tesco 6-pak chusteczek pampers active baby za 24,99zł

W promocji też ubranka dla maluchów F&F, nawet do 70% taniej.
Kupiłam młodej spodnie lekko ocieplane przecenione z 30 na 11,30zł, bodziak z długim rękawem z 25 na 12,50zł, komplet - sukienka jeansowa i bluzka z 45 na 22,50zł, komplet - tunika i rajstopy z 59 na 29zł.
Lubię F&F bo mają dobrą gatunkowo bawełnę, nic się w praniu nie zbiega, nie farbuje i nie traci koloru.

Aaa i win mają spory wybór w bardzo dobrych cenach!!

Cholerka, cos mi z cytowaniem nie wychodzi:-(, chcialam zacytowac mamusie i napisac,ze kupiłam skarpetki cars pepcowe. Fajne są bo mają abs na całą stópkę;-)

Ja dziś też do tesco jadę .
Ja jakoś nie trawię pepco szmaty straszne . ta bawełna to już nawet w dotyku jest beznadziejna .
Ale rajstopy jakieś kiedyś kupiłam i były fajne , z tym że były z woli a nie z pepco .

a ja tam na pepco nie narzekam. Borys ma kilka bluzeczek, Weronika tez i jestem zadowolona, ani kolor się nie spral, ani się nie rozciągnęly, takze ja póki co dobrze trafiam:-)

reklama
Mi niestety Pepco tez nie podchodzi, sklad mnie przeraza, no i wiekszosc rzeczy pozbiegala mi sie w praniu :-(
F&F tez lubie, Elvie thx za info o promocji, bo wlasnie chusteczki mi sie koncza ;-)

Potrzebuje niedrogie, estetyczne, latwo otwierane, szczelne , przezroczyste (ale mam wymagania, hehehe) sloiki na kasze, make itd., bo mole spozywcze przywloklam ze sklepu i teraz co nowego kupie, to sie boje, ze mi tam wleza (dodam, ze wymylam co sie da, wywalilam co sie da, nakleilam te plakietki, co meskie osobniki lapia i czasem jakis nowy osobnik sie na nich przykleja)... sposoby na mole tez chetnie wezme... chociaz chyba tego g...a nie da sie pozbyc... takie mam wrazenie :-(

Do góry