reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja chciałam na 18te urodziny Kamasutrę dostać ale nikt mi jej nie kupił...bo przecież ja taka PORZĄDNA oazowiczka i w ogóle...
Ja myślę że możesz jej i to pióro kupić i coś małego ale z jajem

reklama
Katik zazdroszczę ci że masz już spokój z wyborem prezentów:tak:

Dziewczyny polećcie jakieś fajne tablice dwustronne dla dzieciaków, Helenka uwielbia rysować i pomyślałam o takiej tablicy , macie coś wypróbowane????

Z ikea jest fajna
IKEA tablica MALA +kreda+papier+pisaki-WYPRZEDAŻ (1879761780) - Aukcje internetowe Allegro

gosia, ja mam toster philipsa, dokładnie ten Toster Philips HD 2566/70 950W - elektronika - sklep internetowy Merlin.pl , mam go 4 lata, a tosty robimy prawie codziennie. Ja jestem zadowolona:-)

katik....ja również zazdraszczam, a co do rowerka biegowego, my chcemy kupic Boryskowi na urodziny, wiec daj znac jak się sprawuje;-)

elvie...fajne kiecki, ta rozowa mnie się podoba heheeh

mamusia, ja podobnie jak aniez, postawiłam bym raczej na coś z "jajem" :-)

A ja się wlasnie rozgladam za sankami, tylko,ze chciałabym chyba podwójne, musze poszukac na allegro.

wronia chyba tako te sanki robi
http://allegro.pl/tako-sanki-dla-blizniat-i-rodzenstwa-duo-kolory-i1897102935.html
i
teraz są widzę w normalnej cenie jeszcze bo pamiętam rok temu to chyba te włąśnie ponad 200 kosztowały

Mamusia- no dobrze, jak raczej spokojna, to może biżuterię (ale jakiś ładny komplet, który będzie dla niej pamiatką, a jak wszystkie wiemy tego nigdy za dużo) i moze zrób do tego jakiś fajny kolaż zdjęć 'rodzinnych' i w ramkę :-) to taka sentymentalna cześć prezentu. Myślę, że powinien być on trwały, tak jak pióro, ale pióro mi się kojarzy z takim 'pracowym' prezentem.

A'propos prezentów, to w jednej firmie mój szef kupił klientowi właśnie Kamasutrę, piękne wydanie ze zdjęciai :rofl2: i była starszna wtopa, bo biedaczek nie przypuszczał, że klient to 'publicznie' rozpakuje, żona obdarowanego stała na podeście obok i wyglądała, jakby potrzebowała soli trzeźwiących... myślę, że jest to prezent intymny :-p ale 'polew' z całym działem PR i marketingu mieliśmy niezły :-) nawet nas potem nie zraziło, że stary tydzień na nas warczał... rok później kupił obraz :-D:-D:-D

Dziewczyny, my rowerek testowac bedziemy pewnie dopiero wiosna, wiec nie wiem czy przed Waszymi roczkami sie wyrobimy. Ale dam znac co i jak.

Co do Kamasutry- to mnie sie wydaje to juz oklepanym prezentem. Ja bym poszla w kiedynku najlepszego przyjaciela kazdej kobiety. Jakies wypasione dildo w dzisiejszych czasach gosci w szufladzie wielu z nas :-D A do tego dodac karteczke z napisem: udanego wejscia w dorosłość...
Jak siostra ma poczucie humoru, to prezent przyjmie z podniesiona glowa, i nawet przy babciach umierajacych na zawal da rade jakims zartem zarzucic ;-)

Ostatnia edycja:
Co do kamasutry to teraz to faktycznie juz oklepany prezent ale moja 18-tka była sporo lat temu i wtedy takie coś bylo "nowością" ;-)

Aniam właśnie próbuje J. wybić z głowy jakieś dinozaury z armatami i ludzikami i kij wie czym jeszcze. Widział reklame i chce :no: Ja mam w planie dla M. nabyć na mikołaja sanki bo J. chyba ma sprawne i dobre swoje) a dla J. nie wiem jeszcze... może fure klocków plastikowych (bo też przebąkiwał że chce) lub kolejny zestaw drewnianej kolejki (bo też chciał,ale gdzie to bedziemy trzymać??) no i oczywiście chce jeździk :no:
I weź mu tu wytłumacz że na jeździk jest za duży i za ciężki... masakra...
a pod choinkę to już w ogóle nie mam pomysłu...

reklama
Aniam- cudo fajne, Kuba lubił (i ma) takie auta Składaki Terenowa Ciężarówka :: Tonka :: Zabawki, Sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci, lalki dla dziewczynek, zabawki dla chłopców, tanie zabawki, baseny dmuchane więc pewnie i śmieciarka by mu się spodobała :-) ale teraz to marzeniem mojego dziecka jest samochód sterowany, ma jeden i to jest to, co Tygrysek lubi najbardziej 9problemem jest B. polujący na to auto, jak Kuba nim steruje, ale to Kuby nie zniechęca :-D

My mamy już dwa sterowane .. zgadnij czemu ??? BO tata sobie kupił :-D:-D mówiąc że to dla dziecka . jeden jest z BMW bo jakaś mega wyprzedaż była starej kolekcji i auto przecenili z 590 na 190 zł fajne bo baterie się ładuje ładowarką , a włazi tam 8 paluszków . One są sklejone do kupy mają jakiś tam kabelek i to się w ładowarkę podłącza , była zresztą w zestawie . Drgi kupił we włoszech . Jak mogę Ci coś pojecić to poszukaj takiego co mu się palą światła jak jedzie , super wygląda jak się takim wieczorem jedzie
m
MIłam takie auta dwa u siebie w komisie ( te matchboxy ) , kosztowały chyba 35 zeta i ludzie marudzili że drogo:no::no:
nawet nie wiedziałam że tyle nowe kosztuje .

Agnieszka na jeździk dzieciaki nie są za ciężki jak się dobry kupi , mój waży 17 kg i śmiga bez problemu :-D
Z tym że ja mam strasznie mocne te jeździki
http://allegro.pl/oryginal-bmw-baby-racer-ii-chodzik-jezdzik-black-i1897775392.html
t
e są gniotsa nie łamiotsa mamy dwa , ale cena jest zaporowa . z tym że może jakaś firma ma jeszcze takie mocne . koła ma gumowe więc nie rysuje podłogi w domu

Do góry