reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Lego odpada bo J. jak raz z tatą złozy to potem rozłoży i części gubi :-( więc niestety nic z tego... poza tym musi to być coś co jak M. dorwie to nie rozwali za pierwszym razem bo nie da się zrobić tak żeby J. bawił się tylko jak M. nie widzi bo nie ma takiej fizycznej możliwości.
M. to typowy człowiek demolka, co dorwie to w końcu prędzej czy później zniszczy. J. bardziej dba o rzeczy i jest delikatniejszy...

reklama
Wypowiem się jako ekspert w sprawie zabawek dla chłopców:-p:-D
Bakugany w zeszłym roku hit u nas ale to zwykłe plastikowe kuleczki które jak się rzuca na specjalną metalową kartę to się otwierają, różne kolory, specjalne moce mają ale więcej to pewnie Emil by powiedział:tak:

Gormity małe potworki, podzielone na grupy tzw. ludzie lodu, ludzie ognia , wody itp ale też uważam że najwcześniej można kupić sześciolatkowi

Aniez polecam tak jak Aniam Lego bionicle super nie mają całkiem małych części i jak się takiego potworka złoży to lekko nie jest aby go rozłożyć.Nie wiem czym Kuba się interesuje bo z Lego też fajna jest seria Toy Story.

Agnieszka no moi chłopcy uwielbiają Lego ale cóż teraz pudło jest wyniesione bo boję się że Helenka weźmie jakiś klocek do buzi a najgorsze jest to że jak kiedyś sobie coś ułożyli i męczyli się nad tym kilka dni to małpa mała złapała i rozwaliła w kilka sekund :no:

Helence na pewno kupię tablicę z Ikei bo fajna, myślałam też o kuchni takiej dużej plastikowej ale nie wiem czy ona będzie się chciała nią bawić.Musze to przemyślec.

Gosienka- u mnie ten sam 'wal' wiec Kuba jak chce klocki, to bierze pudlo i czlapie do kuchni i odgania malego 'kijem' ;-) kiedys zlozyl sobie auto i co? I Bartek kilkugodzinna robote zniweczyl w sekund piec :baffled:
Moje chlopy gary lubia, ale w nie wala np. trzepaczka, wiec powinnam im kupic perkusje :szok::-D sasiedzi by nas z dzikiej radosci ozlocili ;-)

Oj z lego to mamy dokładnie to samo... duuużo roboty J. i A. (bo oczywiście bawią się obaj ;-)) a M. rozwala w trymiga...
musze pogadać z A. może coś ciekawego znajdzie na delegacji to niech kupi chłopcom i bede miała problem z głowy :-D

Agnieszka ja uwielbiam sama układać klocki lego:-D to mnie odstresowuje, teraz mi się marzy lego Ferrari cały komplet z wyścigówkami itp:rofl2:

Wy się zastanawiacie nad prezentami dla maluchów a co ja mam biedny żuczek kupić mojemu 9 latkowi no co ???

ale zaraz się wkurzę próbowałam 4 razy dodać link do gazetki reala i jakieś herezje wychodzą
więc dla zainteresowanych w realu na 44 str gazetki z zabawkami jest tablica drewniana za 39,95

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam prosbe
jakby ktoras byla w H&M moglaby mi kupic takie cos dla Olki? H&M SZALIK ETOLA FUTERKOWA~ONE SIZE NOWOŚĆ (1916537180) - Aukcje internetowe Allegro

w sklepie sa po 19,90 wczoraj widzialam ale zapomnialam karty ze soba, gotowki tez nie mialam i nie moglam kupic a nie chce az tyle przeplacic zamawiajac z Allegro... jakby ktoras byla przypadkiem w sklepie i moglaby mi ten szaliczek kupic to bylabym wdzieczna...

co do prezentow to ja nie wiem co Olka od nas dostanie...myslalam o jakims pchaczu, moze sie kiedys przyda, a jesli udaloby sie kupic jakis fajny ktorym moglaby teraz sie bawic jak panelem edukacyjnym to byloby 2w1...

uciekam bo reklamy sie koncza a z nimi chwila spokoju

reklama
Do góry