reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

mi tydzień temu kolega przywiózł zapas chemii, polecam płyny do płukania Softlan - mają śliczne zapachy które bardzo długo utrzymują się na tkaninach

reklama
Co do tych otulaczków to też takie coś mam z tym że mój ma nogawki i kapturek, a na wysokości raczek takie dwa dłuugie płaty z rzepem ... i wzór krówki czyli łatki.

aniam u nas viziru nie ma w sprzedazy,jest ariel,najwyzej poprosze mame aby mi przyslalam w paczce troche plynu do prania,bo proszkow od dawna nie uzywam:tak:

dziewczyny a czy proszki dziecięce są też w formie płynów?
Ja ostatnio przerzuciłam się całkowicie - nie piorę nic w proszku tylko w płynach do prania i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej - mimo iż mam roczną i zupełnie sprawną pralkę- nie jeden raz zostały mi ślady po proszku, teraz nic. Szkoda, że dopiero teraz odkryłam płyny:zawstydzona/y:
tez sie wlasnie zastanawialam, i fajnie ze zapytalas to teraz juz wiemy ze sa, ja tez ostatnio uzywam tylko plynow do prania, jakos wygodniej...

a co do proszkow niemieckich to ja tez jak do polski jade to musze im proszki przywozic.... a ja w polsce kupilam jelpa i lovelle dla dzidzi i w tym piore:-p

jejku jaki sliczny, byly rozowe?? gdzie to kupilas?? daj linka jak mozesz

tez sie wlasnie zastanawialam, i fajnie ze zapytalas to teraz juz wiemy ze sa, ja tez ostatnio uzywam tylko plynow do prania, jakos wygodniej...

a co do proszkow niemieckich to ja tez jak do polski jade to musze im proszki przywozic.... a ja w polsce kupilam jelpa i lovelle dla dzidzi i w tym piore:-p

jejku jaki sliczny, byly rozowe?? gdzie to kupilas?? daj linka jak mozesz

Kolorków jest kilka a ja pomimo że w drodze dziewczynka to strasznie mi się ten niebieski podobał :tak:
Otulaczek - otulanie niemowląt | Motherhood.pl

reklama
Do góry