reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
dzieki elma, super, tez sobie go zamowie bo bardzo mi sie podoba:tak::-)

Poszukaj mają tez flanelowe pieluszki i poduszki do karmienia można wszystko w jednym wzosrku sobie nabyc m ja mam podusie od kolezanki i taki sam chce otulaczek właśnie:tak:

Piękne taka bluza co jest polarkowa z cherooka w paski z kapturkiem to mam taka sama po Szymku z niebieskim he he . ale córcia będzie w niej chodzić:-D

Dzięki dziewczyny, jak te ciuszki przyjdą to już niewiele będzie mi brakować:tak: Pokazałam dzisiaj tą aukcję mojej Mamci i kazała zakupić :-) A oprócz tych ciuszków to kupiłam jeszcze takie:
NOWE śpioszki śpiochy NOWY pajacyk carters 56 cm (892963043) - Aukcje internetowe Allegro
PAJAC Z ŁAPKĄ KOCHAM MAMĘ I TATĘ r.56 + GRATIS (882291957) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE śpioszki + BODY długi rękaw + .. 62 cm. (884395005) - Aukcje internetowe Allegro

Forget-me-not piękne to łóżeczko :tak:

Ja też muszę się pochwalić :-) Nabyłam wczoraj wózek!! Nawet nie myślałam, że uda mi się kupić x-landera i to jeszcze za taką kaskę. 500 zł. Opony nawet nie zdarte:-) minimalne ślady użytkowania

Załączniki

• DSC_6832.jpg
    DSC_6832.jpg
    93,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry