reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama

Załączniki

• DSC04581.jpg
    DSC04581.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC04582.jpg
    DSC04582.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC04583.jpg
    DSC04583.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC04584.jpg
    DSC04584.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC04585.jpg
    DSC04585.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC04586.jpg
    DSC04586.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC04587.jpg
    DSC04587.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC04589.jpg
    DSC04589.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 40
Dziewczyny - fantastyczne te ciuszki! Mozna ogladac i ogladac!
JA swoje teraz piore - i wyciagajac z szafy przegladam, przed rozwieszeniem na suszarce przegladam, przy sciaganiu przegladam. Normalnie choroba jakas :-D

do mojej mamy wlasnie przyszla przesylka rzeczy co zamowilam na allegro, szkoda ze nie moge tego jeszcze zobaczyc...
dokladnie wiem co czujesz... Moja musi mi za kazdym razem na skypie odpakowywac przy mnie , i pokazywac z kazdej strony :-D:-D:-D

Pomóżcie bo mam mętlik. Czy takie komplety dresiki - spodenki na gumkę i bluzka do tego w rozmiarze 56 wogóle się przydadzą?????

ja nie jestem doswiadczona i dlatego dla mnie musi byc jaknajwygodniejsze do przebierania i dlatego nie kupilam slicznego rozowego dresiku z kotkiem mruczkiem. jak nabiore wprawy to zapewne jakis dresik kupie:tak:

Dziewczyny - fantastyczne te ciuszki! Mozna ogladac i ogladac!
JA swoje teraz piore - i wyciagajac z szafy przegladam, przed rozwieszeniem na suszarce przegladam, przy sciaganiu przegladam. Normalnie choroba jakas :-D

dokladnie wiem co czujesz... Moja musi mi za kazdym razem na skypie odpakowywac przy mnie , i pokazywac z kazdej strony :-D:-D:-D

hahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahhahah

dziewczyny szukam jakiejś fajnej maty edukacyjnej, karuzeli na łóżeczko oraz leżaczka z wibracją dla córci - chciałabym aby miała efekty dzwiękowe - może możecie mi coś polecić

Ostatnia edycja:
Wronka superowe te ciuszki :-):tak::tak:, wanienka również:tak: (ja mam taką zwykłą,błekitną-bez stelaża)
allee dziś sie galeria rozszerza :-):-):-):szok: , a coo jak szalec to szalec:-D
nasze Dzieciaczki beda miały w czym wybierac;-), aby tylko zdazyły w tym wszystkim pohasac,

reklama
Do góry