megam
Fanka BB :)
Pomóżcie bo mam mętlik. Czy takie komplety dresiki - spodenki na gumkę i bluzka do tego w rozmiarze 56 wogóle się przydadzą?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wronka i Filonka ja tu na zdjecia czekam
a ide K. plakac ze kce kołyske
Aniam jest śliczna![]()
Proszę
Ten pierwszy kombinezonik, to taki na wyjście ze szpitala (polarkowy), ale posłuży chyba dlużej bo jest do rozm 68
A wanienke+stelaż kupilismy taką: (kolor biały-perłowy)WANIENKA ONDA OK BABY + STELAŻ OKBABY na wannę (903021945) - Aukcje internetowe Allegro
ps. kawiatuszek...slicznosci te ciuszki dla Tymcia
Proszę
Ten pierwszy kombinezonik, to taki na wyjście ze szpitala (polarkowy), ale posłuży chyba dlużej bo jest do rozm 68
A wanienke+stelaż kupilismy taką: (kolor biały-perłowy)WANIENKA ONDA OK BABY + STELAŻ OKBABY na wannę (903021945) - Aukcje internetowe Allegro
ps. kawiatuszek...slicznosci te ciuszki dla Tymcia![]()
dokladnie wiem co czujesz... Moja musi mi za kazdym razem na skypie odpakowywac przy mnie , i pokazywac z kazdej stronydo mojej mamy wlasnie przyszla przesylka rzeczy co zamowilam na allegro, szkoda ze nie moge tego jeszcze zobaczyc...
Pomóżcie bo mam mętlik. Czy takie komplety dresiki - spodenki na gumkę i bluzka do tego w rozmiarze 56 wogóle się przydadzą?????
Dziewczyny - fantastyczne te ciuszki! Mozna ogladac i ogladac!
JA swoje teraz piore - i wyciagajac z szafy przegladam, przed rozwieszeniem na suszarce przegladam, przy sciaganiu przegladam. Normalnie choroba jakas
dokladnie wiem co czujesz... Moja musi mi za kazdym razem na skypie odpakowywac przy mnie , i pokazywac z kazdej strony![]()
hmmm to ja tez przechodze objawy tej chorobyJA swoje teraz piore - i wyciagajac z szafy przegladam, przed rozwieszeniem na suszarce przegladam, przy sciaganiu przegladam. Normalnie choroba jakas![]()