megam jak będziesz chciał, to ubierzesz we wszystko :-) A tak serio to przyda się chyba tylko jak goście przyjdą, bo tak na co dzień to dla mnie najwygodniejsze były pajace i body+półśpiochy/śpiochy.Pomóżcie bo mam mętlik. Czy takie komplety dresiki - spodenki na gumkę i bluzka do tego w rozmiarze 56 wogóle się przydadzą?????
reklama
Elma
Małgosia
Dziewczyny co do staniczków to ja polecam wam takie
Z haftem_NATALIA_ biustonosz dla karmiących _ 80F (879921208) - Aukcje internetowe Allegro
Mam taki z czasów jak Nadię karmiłam i jest w świetnym stanie naprawdę warto wydac te pieniądze, rozmiarki się zgadzają jak się dobrze wymierzyć to pasują. A Canpol jest fatalny jakościowo miałam jeden i wywaliłam po miesiącu bo wyglądał jak szmata.
Z haftem_NATALIA_ biustonosz dla karmiących _ 80F (879921208) - Aukcje internetowe Allegro
Mam taki z czasów jak Nadię karmiłam i jest w świetnym stanie naprawdę warto wydac te pieniądze, rozmiarki się zgadzają jak się dobrze wymierzyć to pasują. A Canpol jest fatalny jakościowo miałam jeden i wywaliłam po miesiącu bo wyglądał jak szmata.

dziewczyny szukam jakiejś fajnej maty edukacyjnej dla córci - chciałabym aby miała efekty dzwiękowe - może możecie mi coś polecić
ja znalazłam takie maty i chyba się na jedną zdecyduje bo są niedrogie i ładne:
MATA EDUKACYJNA 11 WZOR.TU WESOŁA RODZINKA KURIER (904970412) - Aukcje internetowe Allegro
Wronka i Filonka ja tu na zdjecia czekam
a ide K. plakac ze kce kołyske
Aniam jest śliczna![]()
Widzę Dagsila,że podobny plan miałyśmy. Ja też mojego męża na litość chciałam wziąć. Nawet argumenty dobre miałam,że będę się o naszą niunię bała jak ją zostawię u góry w łóżeczku a tak w kołysce będę ją mogła mieć przy sobie i przemieszczać bo nawet kółeczka ma. Mój T. kompletnie nie przejęty stwierdził,że przecież łóżeczko turystyczne kupujemy dodatkowo to będęje mogła na dole postawić. A na moje pytanie "A co z kółeczkami? " "Jak będziesz chciała małą po domu wozić to zapakujesz ją w wózio i będzie OK' No cóż plan był dobry.....
Kwiatuszek i Filonka słodkie ubranka. Ja niestety zanim moje wstawię to muszę na nowy transfer z iPlusa poczekać do wtorku bo tak jakbym dziś zaczęła to może za 2-3 by się udało tak wolno mi net chodzi. Wasze zdjęcia to się chyba z godzinę ładowały, przez 10minut to mi się kanapa kwiatuszka tylko wyświetliła. Dżizis zachciało nam się internetu mobilnego![]()
Kwiatuszek i Filonka słodkie ubranka. Ja niestety zanim moje wstawię to muszę na nowy transfer z iPlusa poczekać do wtorku bo tak jakbym dziś zaczęła to może za 2-3 by się udało tak wolno mi net chodzi. Wasze zdjęcia to się chyba z godzinę ładowały, przez 10minut to mi się kanapa kwiatuszka tylko wyświetliła. Dżizis zachciało nam się internetu mobilnego![]()
Ja jade na blueconnect i super mi wszystko ładuje![]()
[
Widzę Dagsila,że podobny plan miałyśmy. Ja też mojego męża na litość chciałam wziąć. Nawet argumenty dobre miałam,że będę się o naszą niunię bała jak ją zostawię u góry w łóżeczku a tak w kołysce będę ją mogła mieć przy sobie i przemieszczać bo nawet kółeczka ma. Mój T. kompletnie nie przejęty stwierdził,że przecież łóżeczko turystyczne kupujemy dodatkowo to będęje mogła na dole postawić. A na moje pytanie "A co z kółeczkami? " "Jak będziesz chciała małą po domu wozić to zapakujesz ją w wózio i będzie OK' No cóż plan był dobry.....![]()
u mnie skonczylo sie na "przeciez mamy ladne łóżeczko"...

ale zaraz do mamy-babci zadzwonie;-);-);-);-);-);-)
Ja jade na blueconnect i super mi wszystko ładuje![]()
Wronka mi generalnie też,ale w tym miesiącu przegiełam na skype i od ogłądania zdjęć na allegro przez cały miesiąc to 5 giga poszło raz dwa no i teraz prędkość do dupy![]()
Wiecie po czym poznac, ze juz niewiele czasu nam zostalo do porodu?????
Po tym, ze ten watek przyspieszyl na maxa![]()
Hehehe to fakt

A ja dla siebie do szpitala nie mam jeszcze kompletnie nic

reklama
Podziel się: