reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

kamisia i wronka - no sliczne te lozeczka!! jakie niebiesciutkie, wygladaja tak podobnie ze myslalam na poczatku ze to jedne i to same hihi

nata001 - a ktora komode? ja tez musze w ikea kupic:tak:
aniam - sliczne te rozowe ciuszki, slodziutkie, staniczek tez bardzo ladny
kwiatuszek - ty chyba pisalas cos o tych pieluchach z dziurka na pepuszek, jakie to sa? masz jakiegos linka?

Ostatnia edycja:
reklama
justa24 wycięcie na pępuszek mają Bella Happy.

Fotelik z isofix jest bezpieczniejszy, tylko że nasza stara astra nie ma tego systemu, więc nie inwestowaliśmy. Forget-me-no, jeśli Twoje auto też z tych starszych, a fotelik dobrze wypada w testach, to warto się zastanowić.

Cudne te Wasze pokoiki, łóżeczka i ciuszki. Ja z rozłożeniem łóżeczka poczekam do końca marca, bo teraz Mania jeszcze by chciała skorzystać ;-) Za to ubranka już leżą w szafie

Hej Dziewczyny.
Mam pytanie do tych które mają KARUZELE FISHER PRICE MISIE. Bo dzisiaj też taka zakupiliśmy i szczerze jesteśmy bardzo rozczarowani i nie wiemy czy poporstu trafilismy na taki felerny egzemplarz czy poporstu taka jest. Podczas uruchomienia jej jak to mój M okreslił chodzi jak traktor. Jest głośna, trzeszczy. Poza tym nie jest idealnie biała tylko deliktanie zżółknięta. Bardzo proszę napiszcie mi czy wasze mają podobne "problemy", z góry wielkie dzięki.

Wronka i kamisia śliczne pokoiki:) Zazdroszczę że już tak macie fajnie wszytsko poukładane u nas dopiero pewnie pod koniec marca się uda bo jeszcze remont przed nami.

Dziewczyny tak patrzę, że macie już łóżeczka (nawet ubrane na tip top), kupujecie komódki
My chyba zamówimy u znajomego stolarza
Ja rwałam włosy z głowy przeszukując internet, a S przyjechał i mówi, że omawiał sprawę ze stolarzem przyniósł też zdjęcia, ale cudeńka: kołyski, łóżeczka, mebelki...
Wycenił
Łóżeczko 350 zł
Komódka z przewijakiem 770zł

Myślę, że to nie drogo zwłaszcza, że zrobiłby to z drewna nie z płyt

aniam prześliczne te ciuszki :tak:

Wronka pokój cudowny. :-) Widać, że już wszystko gotowe. Łożeczko ślicznie wygląda z pościelą. Moje narazie tak nie będzie wyglądać. Bo zakup pościeli we wrześniu.
aniam141 aleeeeeee słodziakiiiiiiii. Prześliczne ciuszki

Do lasek ktore zakupily xlandera: prosze mi powiedziec, czy to normalne, ze raczka jest tak lekko ruchoma? Nie chodzi mi o regulacje wysokosci, ale o to, ze cala tak delikatnie sie rusza...
Dzis przyszedl wozio do moich staruszkow, i po zlozeniu wyszlo, ze raczka tak delikatnie sie rusza.
Jak zadzwonili do sprzedawcy dopytac, to to podobno normalne, ale ja oczywiscie mam juz czarne wizje ze mamy jakis chlam :wściekła/y:

ja mam x-landera - nie zauważyłam aby u mnie się rączka ruszała, - ale ja kupiłam wóżek produkowany na rynek skandynawski (stelaż ma węższy), pamiętam, że w sklepie jak oglądałam te na rynek polski to rączka delikatnie była ruchoma - pytałam o to sprzedawcę powiedział, że tak ma być, że nie wpływa to na wózek, bezpieczeństwo ani komfort prowadzenia. Więc nie masz się co martwić :)

Wronka nie no rozpłynęlam się... pięknie

Katik ja nie powiem bo nie mam i nie wiem, ale mam pytanie a ta rączka jest przekładana w ogóle w x-landerze czy nie?

rączka nie jest przekładana - w żadnym z wózków które mają przednie koła skrętne nie będzie przekładna, w innych modelach można odwrotnie zamontować spacerówkę tak aby było tyłem do kierunku jazdy.

reklama
Do góry