reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ella pościel po prostu cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna :happy::happy::happy:
Chyba odwołam swoje zamówienie jakie wczoraj zrobiłam w sklepie:-(
Wogóle to strasznie mi się podoba ten rodzaj baldachimu, widziałam podobny w Margolciowym łóżeczku.
Ja popiorę, poprasuję Majeczkowe ubranka i wstawię kilka fotek:-)

Ja taki spaliłam żelazkiem:wściekła/y::wściekła/y: to się nazywa debilizm:-D

reklama
Aniam
że też sama na to nie wpadłam :zawstydzona/y:
napisałam do tej Amazonki maila kiedy to wstawią w sprzedaż wysyłkową
a poza tym dostałam maz odpowiedzia od hurtowni artykulow niemowlecych w moim miescie ze jest u nich do kupienia otulaczek moderhood na ktory si enapalilam za 28,40 zł
a juz mialam go zamawiac za 29 plus 13 zl przesylka

Ella proszę o link z allegro. Ja znalazłam taką MY-SWEET-BABY tiul hafty 12-cz. 120x90+IMIE GRATIS (903886338) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie wiem czy to taka sama opcja. A o ten baldachim to chodzi mi,że jest założony no jakby to ująć wzdłuż łóżeczka:eek:

Ty znalazłaś trochę inną:-)
Aktualna aukcja tego zestawu co mysmy kupili to:
MY-SWEET-BABY 14-cz.120x90 moskitiera kolor hafty (908897094) - Aukcje internetowe Allegro

Baldachim można różnie załozyć :tak:

Ja taki spaliłam żelazkiem:wściekła/y::wściekła/y: to się nazywa debilizm:-D

No właśnie ja tego tiulu nie zamierzam prasować bo się tego bałam ;-):laugh2: wypierzemy ją delikatnie ręcznie przed porodem i rozwiesimy tak żeby sie nie pomięło ale żelazko przezornie będę trzymałą z daleka od tego:-D

Wietrzenia właśnie najbardziej potrzebuje samo łóżeczko i nie chodzi tu o nabranie zapachu domu ale raczej o to żeby wywietrzały wszystkie kleje i inne cuda używane przy produkcji mebli i tak wiadomo że one mają wszelkie atesty itp ale mimo wszystko . Takie wyrko drewniane powinno 5-6 tyg stać .
aniam widzisz, ja drewnianego nie miałam i nie mam, więc nawet nie pomyślałam o klejach... Zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć :-)

reklama
dzisiaj byla u mnie kumpela na kawce i te sliczne ciuszki przyniosla dla mojej malej::-)

Załączniki

• schwanger 015.jpg
    schwanger 015.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 56
  • schwanger 017.jpg
    schwanger 017.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 57
Do góry