reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kittek- prześliczne ubranka dola małej:-Dcudaaa
co do łóżeczka ja zakupiłam tylko ochraniacz i pościel z wypełnieniem...uważam że baldachimy są cuudne, ale jakoś praktycznie do mnie nie przemawiają:tak:ale to oczywiście kwestia indywidualna

reklama
Szczerze to jeszcze kilka zdjęć dodam i aparat wyląduje za oknem albo w kuble na śmieci. Te ubranka na żywo są takie słodkie a na zdjęciach takie smutne i niewyraźne:-( Następny zakup to pożądny aparat:tak: Ja czekam najbardziej na mega pakę od kuzynki, która urodziła swoją małą w sierpniu i naszykowała mi swoje ubranka:-):-):-)

My mamy bardzo podobna pościel jak ta, którą zakupiła Ella.
W galerii wrzuciłam fotki gotowego pokoiku Lenki. Mamy już mebelki, ubrane łóżeczko, misie i prawie wszystko, co potrzebne:happy:
Brakuje nam kosmetyków i leków, przewijaka, leżaczka bujanego oraz wózia. Są już wybrane, teraz tylko na przypływ gotówki musimy poczekać;-)

Katik, wózio fajowy - a gondoli nie kupujesz? Szalenie zwrotne są te jeżdżące foteliki, ale czy wygodne i zdrowe dla maluchów?

A to nasze karuzele.
Moja zielona, która kiedyś kupiłam na ciuchach!!!! :-D Nówka sztuka za 25 zł. :-D
Oraz niebieska pożyczona, z światłami, różnymi melodiami.

Załączniki

• 100_4602.jpg
    100_4602.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 50
  • 100_4603.jpg
    100_4603.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 49
My mamy bardzo podobna pościel jak ta, którą zakupiła Ella.
W galerii wrzuciłam fotki gotowego pokoiku Lenki. Mamy już mebelki, ubrane łóżeczko, misie i prawie wszystko, co potrzebne:happy:
Brakuje nam kosmetyków i leków, przewijaka, leżaczka bujanego oraz wózia. Są już wybrane, teraz tylko na przypływ gotówki musimy poczekać;-)

Katik, wózio fajowy - a gondoli nie kupujesz? Szalenie zwrotne są te jeżdżące foteliki, ale czy wygodne i zdrowe dla maluchów?

wrzuć linka do galerii

Agnieszka Sz-r mam pytanie- też mam turystyczne łóżeczko, którego używaliśmy u mojej mamy (do spółki z normalnym materacem) i zauważyliśmy, że Kuba strasznie się w nim pocił, nawet jak w pokoju nie było cieplarnianych warunków... normalnie można go było wykręcać- w łóżeczku szczebelkowym nie było tego problemu- też tak miewasz???
Nie zauważyłam… wprawdzie Janek nie śpi w tym łóżeczku już od roku ale nie pamiętam żeby miał z tym problemy

Kobiety opanujcie sie! Tyle naskrobałyście że nie wyrabiam z czytaniem...

Szczerze to jeszcze kilka zdjęć dodam i aparat wyląduje za oknem albo w kuble na śmieci. Te ubranka na żywo są takie słodkie a na zdjęciach takie smutne i niewyraźne:-( Następny zakup to pożądny aparat:tak: Ja czekam najbardziej na mega pakę od kuzynki, która urodziła swoją małą w sierpniu i naszykowała mi swoje ubranka:-):-):-)
super ubranka

Maonka karuzelki też ładne
szalejecie dziewczynki :)

ja się ni mogę doczeka kiedy pojedziemy z mężem na ten otulaczek bo już się napaliłam ale on teraz chory to się nie będzie chcial nadprogramowo wysilać :(

zgadałam się z facetem z tej Amazonki mailowo i mowil ze za 2 tygodnie dopiero wystawia te biustonosze nowe taki jak Aniam i dwa inne, bo czekaja na zdjecia od fotografa
ale moge sobie zmowic mailowo jak widzialam na zdjeciu u Aniam i mi sie podoba i czekam az mi teraz poda cene i tabele rozmiarow

gondolka tez jest, z lenistwa nie wstawilam :-D
Co do fotelika - to na bank na dluzsza mete nie jest zdrowe i polecane. DLatego wlasnie kupilam standardowa gondole na dluzsze spacery. Ale czasem jadac autem prosciej bedzie wypiac fotelik z auta i wrzucic na stelarz, wyskoczyc np na zakupy czy gdzies niz dziecko odpinac i przekladac z fotelika :tak:Mysle ze od takich pojedynczych i krotkich wypadow w foteliku nic sie nie stanie. Zwlaszcza, ze naprzyklad tutaj 70% wozkow to travel system - czyli spacerowka plus fotelik samochodowy i maluchy jezdza do np3-4 miesiaca stale w fotelikach :eek:

Zobacz załącznik 204266

super ubranka

Maonka karuzelki też ładne
szalejecie dziewczynki :)
zgadałam się z facetem z tej Amazonki mailowo i mowil ze za 2 tygodnie dopiero wystawia te biustonosze nowe taki jak Aniam i dwa inne, bo czekaja na zdjecia od fotografa
ale moge sobie zmowic mailowo jak widzialam na zdjeciu u Aniam i mi sie podoba i czekam az mi teraz poda cene i tabele rozmiarow
Dziękujemy bardzo, zieloną będziemy używać na początku, bo ma czarno-białe elementy na zwierzakach. A wiadomo, że dzieci lubią takie wzory. Tamta druga jakas taka blada. ;-)

To jak już będziesz wiedziała cenę to daj znać. Bardzo ładny ten stanik. Też się zastawiam czy tam nie zamówić.

reklama
kittek - sliczne ciuszki, na zdjeciach czesto inaczej wychodza kolory ale i tak sa bardzo ladne
maonka - super te karuzelki

Do góry