kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Dziewczyny nie zaczynajcie znowu tych nieprzyjemnych tematów, mówmy o radości, urodzinach a nie....
Wreszcie wyjaśniło mi się coś a propos pieluch
po małym wywiadzie dotarłam do polskiego producenta najlepszych moim zdaniem pieluch
jest to firma EDGA i ten najlepszy model to Tetra LuX 80x70 odpisali mi że można kupić ilosć detaliczną u nich w cenie 1,6 za sztukę plus około 17 zł przesyłka
ja potrzebuję 20 pieluch to mi wyjdzie 49 zł
na allegro wspominany użytkownik Justinex ma te własnie pieluchy
GRUBE PIELUSZKI TETROWE *LUX*___PODWÓJNIE TKANE (numer 914756607)
zarabia skubana 1 zł na sztuce bo ma je po 2,5 zł, ale obliczłam, ze biorąc u niej 20 sztuk wyjdzie mi 50 zł (to 1 zl wiecej niz u producenta) a przesylka u niej 12,5 kurierska ale jak zakupie inne gadżety to tak jakby na to samo wyszło
przy 30 sztukach interes by sie nie oplacal a tak to chyba u niej zamowie
oprócz tego sprzedawcy jest jeszcze jeden"bettina" ale ma drozej bo po 2,6
Wreszcie wyjaśniło mi się coś a propos pieluch
po małym wywiadzie dotarłam do polskiego producenta najlepszych moim zdaniem pieluch
jest to firma EDGA i ten najlepszy model to Tetra LuX 80x70 odpisali mi że można kupić ilosć detaliczną u nich w cenie 1,6 za sztukę plus około 17 zł przesyłka
ja potrzebuję 20 pieluch to mi wyjdzie 49 zł
na allegro wspominany użytkownik Justinex ma te własnie pieluchy
GRUBE PIELUSZKI TETROWE *LUX*___PODWÓJNIE TKANE (numer 914756607)
zarabia skubana 1 zł na sztuce bo ma je po 2,5 zł, ale obliczłam, ze biorąc u niej 20 sztuk wyjdzie mi 50 zł (to 1 zl wiecej niz u producenta) a przesylka u niej 12,5 kurierska ale jak zakupie inne gadżety to tak jakby na to samo wyszło
przy 30 sztukach interes by sie nie oplacal a tak to chyba u niej zamowie
oprócz tego sprzedawcy jest jeszcze jeden"bettina" ale ma drozej bo po 2,6