mm&sm
Fanka BB :)
aniam, Katik acha, a ja się ekscytuję jak głupia
;-)
No, ale to był mój debiut także bierzcie na mnie poprawkę ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam sporo z krótkim rękawkiem na 62- i łudzę się że w maju je wykorzystam pod jakiś dresik- a maj będzie piękny i słoneczny:-)
Ja wogóle jakoś nie ogarniam tych rozmiarów , a dostosowac je do pór roku to już wogóle jakaś abstrakcja dla mnie.Nie mam zielonego pojęcia jak szybko dziecię wyrasta z ubranek i co mi się na kiedy przydaubranek mam całą komode-a okaże się że większość wogóle jest nie przydatna
![]()
Mam do was dziewczyny pytanie. Czy któraś kupowała ciepłe (welurkowe, polarkowe) śpioszki i pajacyki? Jeżeli tak to gdzie... Bo w sklepach są owszem pajacyki ciepłe ale z klapką z tyłu ... a mnie się to nie podoba. Chcę takie rozpinane przód i obie nogawki...
no i super ze sie cieszysz, bo to faktycznie fajne okazje. Porownujac ceny sklepowe i te lumpkowe za ciuszki praktycznie niezniszczone, z ktorych dziecko i tak wyrosnie w ekspresowym tempie - to super okazje!!!aniam, Katik acha, a ja się ekscytuję jak głupia;-)
Ja ostatnio przystopowałam z ubrankami a jak kupuję to juz takie większe na 6-9mies, bo tych na pierwsze miesiące już mam ok 15 kgtak mi się nazbierało z każdego wyjścia do lumpka. A to ja a to mama coś kupiła, ktoś jż coś w prezencie dał na gwiazdkę. Teraz wszystko prane i prasowane. Szykuję szafkę dla nowego lokatora
![]()
Problem z wóżkiem i łóżeczkiem mi odszedł, bo okazało się, że kuzynka chce się pozbyć po wsoim synkugrzech byłby nie skorzystać, bo cenowo wychodzi jak za samo łóżeczko :-)
Kurcze gdybym ja wiedziała gdzie w Rybniku jakieś lumpki są :zawstydzona/a: :zawstydzona/a: :zawstydzona/a: :zawstydzona/a:
Dzisiaj jedziemy rodzinką na zakupy (ja, mąż i synek). Chcemy kupić komode, poszukać jakichś ciepłych pajaców, może znajde coś dla siebie (czytaj stanik, spodnie do chodzenia po domu...) Jakieś organizery na kosmetyki dla dziecka
Dzisiaj jedziemy rodzinką na zakupy (ja, mąż i synek). Chcemy kupić komode, poszukać jakichś ciepłych pajaców, może znajde coś dla siebie (czytaj stanik, spodnie do chodzenia po domu...) Jakieś organizery na kosmetyki dla dziecka