reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ciuszki śliczne

Widzę że szalejecie na zakupach - ja z racji mojego leżenia - szaleje mniej, na allegro na razie nie zaglądam bo wydatki mieszkaniowe teraz są robione, ale dzisiaj zajechaliśmy do tesco i kupiłam chusteczki w promocji 4-pak jedne sensitiv i jeden fresh - więc chusteczki na pierwszy miesiąc mam :)

reklama
ciuszki śliczne

Widzę że szalejecie na zakupach - ja z racji mojego leżenia - szaleje mniej, na allegro na razie nie zaglądam bo wydatki mieszkaniowe teraz są robione, ale dzisiaj zajechaliśmy do tesco i kupiłam chusteczki w promocji 4-pak jedne sensitiv i jeden fresh - więc chusteczki na pierwszy miesiąc mam :)

w ciula sobie polecieli z tymi chusteczkami w Tesco bo mial byc 6 pak za 25 zł w gazetce jest jak byk
a w tesco w tej cenie jest tylko 4 pak.
Kupila któas z Was 6 pak???? nie wiem czy to tylko u mnie takie cyrki

mam pyutanie wazne czy wiecie czy w chusteczkach sleep & play sa parabeny?
bo maz wlasnie jest w tesco na tel ze mna i nie wie czy wziac te czy freshe

Kwiatuszku próbowałam znaleźć coś na stronie pampersa ale nie znalazłam. Slip&play to chyba są pieluszki a nie chusteczki...

kwiatuszku jesli masz paragon to powinnas sie zglosic do dzialu obslugi klienta bo wychodzi na to ze zostalas oszukana przez Tesco:tak:

Kwiatuszku próbowałam znaleźć coś na stronie pampersa ale nie znalazłam. Slip&play to chyba są pieluszki a nie chusteczki...
ja tez wlasnie w necie szukalam i sa tylko dokladnie clean &play sie nazywaja ale nigdzie w necie nie ma skladu
maz w tesco jest a ja na telefon bo Hania chora i nie chcielismy jej brac do sklepu wiec ktos musial zostac
te chusteczki za 17 zl 4-pak a freshe za 25 4 pak
kwiatuszku jesli masz paragon to powinnas sie zglosic do dzialu obslugi klienta bo wychodzi na to ze zostalas oszukana przez Tesco:tak:
nie kupilam ich
maz sie pytal tam kogos i powiedzieli ze sie 6- paki sprzedaly i w tej samej cenie zostaly tylko 4- paki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Laski, a oprócz tych 6paków chusteczek i torebek na pieluszki.. co jeszcze jest teraz w tesco?
Jeśli dobrze pamiętam to coś jeszcze pisałyście o pampersach..
Przypomni mi ktoś? Bo się zaraz na zakupy wybieramy:-)

Laski, a oprócz tych 6paków chusteczek i torebek na pieluszki.. co jeszcze jest teraz w tesco?
Jeśli dobrze pamiętam to coś jeszcze pisałyście o pampersach..
Przypomni mi ktoś? Bo się zaraz na zakupy wybieramy:-)
ja w tesco kupilam pampersy rozmiar 2 od 3-6 kg 94 szt byly w promocji z ejak kupujesz jedna paczke to 57 zl a za dwie 84 zl wiec 42 za jedna
no i kupilam dwie wydaje mi sie ze to bardzo tanio
bo w realu byla promocja 90 zl za 2 paczki

reklama
Do góry