Elma
Małgosia
dziewczyny zamowilam ta posciel.... rozowa w misie.... juz sie jej nie moge doczekaac MY-SWEET-BABY 14-cz.140x70 moskitiera kolor hafty (932124683) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczna, ale jak dla mnie nieosiągalna przez cenę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny zamowilam ta posciel.... rozowa w misie.... juz sie jej nie moge doczekaac MY-SWEET-BABY 14-cz.140x70 moskitiera kolor hafty (932124683) - Aukcje internetowe Allegro
ja też mocno przeliczam, ale można wszystko załatwic. kazdy przychodzi w odwiedzinki do maluszka z giftem, a sa tacy co się pytają czego potrzebujesz. I ja to uwielbiam, bo sa rzeczy, ktore chcialabym miec, ale uwazam, ze szkoda moich pieniedzy, więc sugeruje :-) No taka posciel to wiekszy wydatek, ale jakby tak ze 3 osoby sie zrzucily..Śliczna, ale jak dla mnie nieosiągalna przez cenę![]()
dziewczynki kupowala ktoras z Was posciel mamo-tato na allegro na łózeczko 120 x 60 cm?
ja mysle o tej
# MAMO-TATO 6-el POŚCIEL - 90x120 - 65 WZORÓW (918201359) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie rozumiem ich opisu wymiarów ochraniacza piszą 30x180 w zagłówku 40
to gdzie to 30? łózeczko ma szerokosc 60 cm wiec mam nadzieje ze tam nie jest ochraniacz tylko na 30
dziewczynki kupowala ktoras z Was posciel mamo-tato na allegro na łózeczko 120 x 60 cm?
ja mysle o tej
# MAMO-TATO 6-el POŚCIEL - 90x120 - 65 WZORÓW (918201359) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie rozumiem ich opisu wymiarów ochraniacza piszą 30x180 w zagłówku 40
to gdzie to 30? łózeczko ma szerokosc 60 cm wiec mam nadzieje ze tam nie jest ochraniacz tylko na 30