reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

dokładnie tak w 40stopniach. ja do pościeli dostałam informację jak należy prać. i na każdym elemencie (na ochraniaczu również) było napisane, żeby wyprać w 40stopniach. jeśli boisz się, ze zmechaci, albo zkudłaczy to wypierz bez wirowania.

właśnie... w tą sobotę jedziemy po nową pralkę. czy możecie polecić jakąś ? bo nasza stara się słabo sprawuje, zaczęła źle płukać, dlatego ciuszki dla małego pierze nam teściowa.
polecam taką
mam od roku i super sie sprawuje\
Pralka LG WD-12390NDK - porównanie cen w sklepach internetowych

reklama
a jesli chodzi o ten niemiecki lek na kolki sab simplex to ja go mam w domu tylko ze on jest na tak zwane gazy...na problemy w trawieniu jak sie ma za duzo gazow..no wiecie o co kaman... nie wiedzialam ze to na kolki dla dzieci, nic tu o kolkach wogole nie pisze...

justa, kolka to właśnie problemy z trawieniem i wypuszczaniem gazów :-)

Dziewczyny, pamiętam, że kilka z Was zamawiało staniki z Amazonki. Jak one w realu wyglądają? Warto?

justa, kolka to właśnie problemy z trawieniem i wypuszczaniem gazów :-)

Dziewczyny, pamiętam, że kilka z Was zamawiało staniki z Amazonki. Jak one w realu wyglądają? Warto?

ja nie mam zastrzeżeń
moje tak wyglądają :
100_5780.jpg100_5782.jpg

Kochane czy mogłybyscie mi polecic jakis wozeczek? mam straszny dylemat nie moge sie na nic zdecydowac....
chodzi mi o wozek wielofunkcyjny tak do 1800zl... zeby byla gondolka, spacerowka i fotelik samochodowy + jakies dodatki folie przeciwdeszczowe, torby itp... co mogłybyscie mi polecic? proszeeeeeee

ja, 13x13 i kilka innych dziewczyn mamy jedo bartetine lub inny model jedo. z tym ze to moj pierwszy babel i wozek nie jest wyprobowany, ale ja go lubie i mi sie bardzo podoba.

JEDO BARTATINA ALU kolory 2010 + KLUPS GRATIS Wwa (943298168) - Aukcje internetowe Allegro

Jedo - Producent wózków dziecięcych.

ja tez zamówiłam te staniki z allegro za 13.99 czy jakos tak i nadal czekam na przesyłke. Zobaczymy czy udało mi się trafic z rozmiarem. Zawsze nosiłam 70b a teraz zamowiłam 75c i chyba powoli zaczynam zalowac ze nie 75b no nic zobaczymy.... jak cos dobrze ze nie kosztuja duzo.

Kwiatuszku ja pralam na 40 stopniach i na delikatnym wirowaniu. Prałam tak pościel, ochraniacze, rozki, przyborniki i nic sie nie stalo. Tylko tak jak mowie z tym wirowaniem trzeba uwazac. Balam sie je wyprasowac ale wyprasowalam i przyznam sie ze na 3 kropkach i tez jest wszytsko ok. Wydaje mi sie ze tez ma znaczenia jaki sie ma wzor poscieli bo ja mam dwa i nie jest to do konca ten sam mateiral( jeden komplet sie ladniej wyprasowal i ogolnie jest milszy a z drugim mialam problem zeby go ladnie doprasowac i jest jakis taki sztywny).

dokładnie tak w 40stopniach. ja do pościeli dostałam informację jak należy prać. i na każdym elemencie (na ochraniaczu również) było napisane, żeby wyprać w 40stopniach. jeśli boisz się, ze zmechaci, albo zkudłaczy to wypierz bez wirowania.

właśnie... w tą sobotę jedziemy po nową pralkę. czy możecie polecić jakąś ? bo nasza stara się słabo sprawuje, zaczęła źle płukać, dlatego ciuszki dla małego pierze nam teściowa.

ja osobiście polecam Hotpoint-Ariston ARSF 109 - jest cicha, ma program nocny oraz specjalny program dla dzieci - bardzo delikatny ale dający efekty w czystym praniu

Kochane czy mogłybyscie mi polecic jakis wozeczek? mam straszny dylemat nie moge sie na nic zdecydowac....
chodzi mi o wozek wielofunkcyjny tak do 1800zl... zeby byla gondolka, spacerowka i fotelik samochodowy + jakies dodatki folie przeciwdeszczowe, torby itp... co mogłybyscie mi polecic? proszeeeeeee

ja polecam X-landera w prawdzie sama go jeszcze nie prowadzę, ale koleżanka ma i jak wychodzę z nią na spacer to sobie pośmigam i jest super - łatwo się prowadzi, jest stabilny, nalezy do tych lekkich

reklama
dzieki dziewczyny....ale to jednak nie "to"...ładny ten wozeczek ale jakos czegos mi w nim brakuje....
myslalam tez o x-landerze...ma moze ktoras?jak patrzylam na allegro to wszystko ok i cena nawet przyzwoita ale znowu kolory jakies takie ech....za maly wybor jak dla mnie... niebieski, zielony pomaranczowy i czerwony i to koniec....

w nowej kolekcji jest wiecej kolorów - ja mam szaro zółty

Do góry