reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ta niania z misiem nie wydaje mi się praktyczna, jak to wypać skoro jest z odbiornikiem.
Aga poszukaj nam teraz podobnej do swojej bo ta twoja jest świetna :))

reklama
ja się zastanawiam nad dwoma nianiami:
ORYGINALNA ELEKTRONICZNA NIANIA EurotecH jakość (952710751) - Aukcje internetowe Allegro
Niania TOPCOM Babytalker 1010 2km, WHITE BOX (948311942) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item948229300_fisher_price_elektroniczna_niania_m7933_gratis.html

nianie i tak pewnie będziemy używać tylko przez jakieś pierwsze pół roku głównie, nie musi więc to być super ozdobą pokoju, a te super ładne są super drogie, melodyjnki/kołysanki na pewno będą w różnego rodzaju karuzelach i innych bajerach, które dziecko dostanie w prezencie. Pomóżcie mi wybrać zatem jedną z tych trzech.

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o pampersy to zrobiłam rozeznanie wśród Konsultantek i wyszło na to, że rewelacyjne są te z Biedronki.
Póki co mam kupioną tylko jedną paczkę Huggies. U nas w szpitalu sponsoruje wszystko pampers i takich używają na oddziale i wrzucają do wyprawki, więc sprawdzimy od razu jak Lenka na oryginalne pampersy reaguje.
Do szpitala mam pampersów nie zabierać, bo zakaz jest, a jak już wyjdziemy do domku to sklepy blisko, zawsze ktoś po pampki wyskoczy i kupi, zapasów nie robię.

reklama
Do góry