reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A wózke to ja wam wogóle pokazywałam swój ?
chyba nie

Aniam
, tak się właśnie zastanawiam na wóziem i te mutsiaki mi sie bardzo podobają. Powiedz mi moja droga, czy ta gondolka dobrze się trzyma? Nie buja się do przodu lub do tyłu ? Bo ten stelaż to nie wygląda stabilnie. A masz spacerówkę do tego ? Można zamontować ją tyłem do kierunku jazdy ?
No i ile waży ? W necie piszą ok. 16 kg, to chyba nie jest tak źle....I jak się złoży to dużo miejsca zajmuje ?
Ja miałam upatrzoną Teutonię Cosmo, ale czekam na nią od połowy lutego i nikt mi nie potrafi powiedzieć dokładnie kiedy się pojawi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, więc moja cierpliwość się skończyła dziś rano i następny w kolejce jest właśnie mutsy...

a gdzie można kupić tego jelenia? dostanę w każdej drogerii??

ja w rossmannie /chyba tak się pisze/ widziałam....

dziewczyny szukam poscieli 3 el. poszewka na kolderke podusie i ochraniacz....# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (963046785) - Aukcje internetowe Allegro taki znalazlam, i zastanawiam sie nad ceną....czy juz tanszych nie znajde....

Paulka, kiedyś dziewczyny podawały linka do takiej pościeli:
3el ŚLICZNA POŚCIEL ***Art-Nika*** 120x90 (965925028) - Aukcje internetowe Allegro
ona jest tania, ale ja kompletnie nie wiem jaka jakość. natomiast uważam, że pościel powinna być ocertyfikowana i dobrej jakości /ponoć im więcej barwiona bawełna tym bardziej może uczulać, więc najlepsze są białe/, także sama też poszłam w mamo-tato i zamówiłam ten 14-elementowy komplet full wypas...tylko jeszcze nie przyjechał :no::no::no:

reklama

Aniam
, tak się właśnie zastanawiam na wóziem i te mutsiaki mi sie bardzo podobają. Powiedz mi moja droga, czy ta gondolka dobrze się trzyma? Nie buja się do przodu lub do tyłu ? Bo ten stelaż to nie wygląda stabilnie. A masz spacerówkę do tego ? Można zamontować ją tyłem do kierunku jazdy ?
No i ile waży ? W necie piszą ok. 16 kg, to chyba nie jest tak źle....I jak się złoży to dużo miejsca zajmuje ?
Ja miałam upatrzoną Teutonię Cosmo, ale czekam na nią od połowy lutego i nikt mi nie potrafi powiedzieć dokładnie kiedy się pojawi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, więc moja cierpliwość się skończyła dziś rano i następny w kolejce jest właśnie mutsy...

:

Gondola jest bardzo stabilna i nic się nie buja spacerówke można montować jak się tylko chce . składa się do dość małych wymiarów a w razie czego można odpiąć koła od wózka. waży pewnie jak piszą w necie nie wiem bo nie ważyłam wozka . Można troszkę obniżyć wagę kupując lekki stelaz na piankowych kołach moja koleżanka taki ma i bardzo chwali
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: 4RIDER głęboki + fotelik Maxi Cosi CITI
w tym stelazu właśnie możesz wybrac pompowane czy piankowe koła .

Aniam wózio świetny :))) My chcieliśmy kupić 4 ridera,ale wymiary po złożeniu nam nie pasowały (chyba 105cm). W mojej Corsie jest bagażnik 95cm więc odpadł,ale strasznie mi się też podobał. Ze złożonym wóziem będę głównie w moim aucie jeździć więc odpuściłam X lander się mieści idealnie.

dziewczyny szukam poscieli 3 el. poszewka na kolderke podusie i ochraniacz....# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (963046785) - Aukcje internetowe Allegro taki znalazlam, i zastanawiam sie nad ceną....czy juz tanszych nie znajde....
Ja za mamo-tato 3 częściową płaciłam 82zł. Wysyłałam kiedyś link i wiem, że Kwiatuszek się skusiła na identyczną:-)
Jakościowo jak dla mnie super, uważam że warto dodać nawet kilka zł, bo pościel to wydatek na dłuższy czas, a jak masz zaoszczędzić i krótko się nacieszyć to wg mnie nie warto.

Aaaaaaaaaa zapomniałam się pochwalić, że kupiliśmy dziś w Castoramie naklejki do pokoju Małej. Zrobię później foty to pooglądacie. Duże, ładne, kolorowe i z tych wypukłych, kosztują niecałe 7zł/komplet - 2szt.
Były też komplety Kubusiowe po 52zł, ale jakoś średnio mi się podobały.

reklama
Aaaaaaaaaa zapomniałam się pochwalić, że kupiliśmy dziś w Castoramie naklejki do pokoju Małej. Zrobię później foty to pooglądacie. Duże, ładne, kolorowe i z tych wypukłych, kosztują niecałe 7zł/komplet - 2szt.
Były też komplety Kubusiowe po 52zł, ale jakoś średnio mi się podobały.

Koniecznie poprosimy zdjęcia. Strasznie tanio:szok:

Do góry