A wózke to ja wam wogóle pokazywałam swój ?
chyba nie
Aniam, tak się właśnie zastanawiam na wóziem i te mutsiaki mi sie bardzo podobają. Powiedz mi moja droga, czy ta gondolka dobrze się trzyma? Nie buja się do przodu lub do tyłu ? Bo ten stelaż to nie wygląda stabilnie. A masz spacerówkę do tego ? Można zamontować ją tyłem do kierunku jazdy ?
No i ile waży ? W necie piszą ok. 16 kg, to chyba nie jest tak źle....I jak się złoży to dużo miejsca zajmuje ?
Ja miałam upatrzoną Teutonię Cosmo, ale czekam na nią od połowy lutego i nikt mi nie potrafi powiedzieć dokładnie kiedy się pojawi

, więc moja cierpliwość się skończyła dziś rano i następny w kolejce jest właśnie mutsy...a gdzie można kupić tego jelenia? dostanę w każdej drogerii??
ja w rossmannie /chyba tak się pisze/ widziałam....
dziewczyny szukam poscieli 3 el. poszewka na kolderke podusie i ochraniacz....# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (963046785) - Aukcje internetowe Allegro taki znalazlam, i zastanawiam sie nad ceną....czy juz tanszych nie znajde....
Paulka, kiedyś dziewczyny podawały linka do takiej pościeli:
3el ŚLICZNA POŚCIEL ***Art-Nika*** 120x90 (965925028) - Aukcje internetowe Allegro
ona jest tania, ale ja kompletnie nie wiem jaka jakość. natomiast uważam, że pościel powinna być ocertyfikowana i dobrej jakości /ponoć im więcej barwiona bawełna tym bardziej może uczulać, więc najlepsze są białe/, także sama też poszłam w mamo-tato i zamówiłam ten 14-elementowy komplet full wypas...tylko jeszcze nie przyjechał